Рођенданска журка / -Радио Д плус
01/05/2022 u 09:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рођенданска журка Радија Д плус

Нова журка са таласа Радиjа Д плус чуће се данас од 12 сати када ће заjедно са великим броjем слушалаца прославити своj 19. рођендан

Нова журка са таласа Радиjа Д плус чуће се данас од 12 сати када ће заjедно са великим броjем слушалаца прославити своj 19. рођендан. Поред сjаjне музике и добре енергиjе коjа на њиховим слављима никад не изостане, Радио Д плус jе припремио jош доста изненађења и поклона.

–Потрудићемо се да пренесемо позитивну енергиjу на наше слушаоце и да буде журка за памћење. Поред добре енергиjе, осмjеха и пуно забаве припремили смо и поклоне. Радио Д плус сваке сриjеде има квиз Обрни игрицу у коме диjелимо мноштво поклона за наше слушаоце тако да их не даруjемо само за рођендан. Овог пута смо се одлучили за нешто другачиjе, у питању су Лукс апартмани на Жабљаку, два ноћења за двиjе особе, затим вечера за двоjе у ресторану Башчаршиjа, ваучер у износу од 30 еура за трговину у Ц маркету, ноћни клуб Каскада у Будви поклања двиjе карте за наступ Андреане Чекић за вечерас. За торте ће се побринути наши приjатељи из Шик&Шиза, а биће jош jедна торта из Тортелине. Све ће моћи да се види на друштвеним мрежама, зато будите са нама данас од 12 сати, креће журка са Радиjа Д плус а сва три водитеља Санда Ракочевић, Немања Ракочевић и Теодора Милинковић као и наши тонци Jован Коjичић и Радмила Лучић ће се потрудити да пренесу све позитивне вибрациjе-казала jе Теодора, водитељка Радиjа Д плус.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:02