Rodjendanska žurka Radija D / -BANER
24/07/2023 u 20:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rođendanska žurka Radija D u Teatru uz Sanju Vučić

Divan dan obilježen na Vidovdan, Deovci sada obećavaju lud provod 5. avgusta

Nakon obilježavanja 23 godine postojanja najslušanije radio stanice u Crnoj Gori, Radija D, 28. juna na Vidovdan, slijedi velika rođendanska žurka. Obećaše pa ispuniše. Svjedoci smo, dugi niz godina, da kad Radio D slavi - slavi cijela planeta, ali sada kad tome dodamo Sanju Vučić, može se naslutiti pravi "uragan".

- U klubu Tetaro u Budvi, 5. avgusta, vas čekamo da zajedno duvamo svjećice na torti, i uz hitove nekadašnje Uraganke Sanje Vučić nizu nezaboravnih uspomena dodamo još jednu rođendansku žurku za pamćenje. Uz nas znate kakva je zabava, a Sanja obećava da će pored svojih pjesama otpjevati i repertoar hitova svojih kolega. Uz "Zelenooku" koju je upravo izbacila nastaće lom, kakav samo Radio D može da priušti - kaže Sanda Rakočević, urednik Radija D.

Dugogodišnja liderska pozicija u radijskom etru zasluga je ljudi koji svoj entuzijazam ili su ugradili ili i dalje grade u priču zvanu "daleko se čuje".

- Imidž koji smo gradili i koji gradimo sve ove godine, riječ po riječ, emisiju po emisiju, hit po hit prepoznala je naša slušalačka publika. Njihovo zadovoljstvo je naš vjetar u leđa! Točak uspjeha se vrti i prelazi kilometre i kilometre u etru bez konkurencije! Živ program, česta uključenja, gostovanja i premijere, kako domaćih tako u svjetskih pop umjetnika, naš su kalendar, ali ne zaboravljamo ni one svevremene kojim je rok trajanja neograničen. Zabava i povjerenje su zajednička crta sa slušaocima i komitentima kako u zemlji tako i širom planete gdje dopiremo putem interneta - kaže Rakočević.

Ljetnjom pogramskom šemom uspjeli su da radio prijemnike pretvore u klima uređaje i da nas talasom dobre zabave rashlade.

- Zabava nije na svakom mjestu, vec je zabava tamo gdje su društvo, dobra muzika i Radio D, a to mjesto je Teatro u Budvi. Čekamo vas 5. avgusta - poručuju sa Radija D.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:03