Šakira / -GETTYIMAGES
09/12/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šakira snima rijaliti

Poznata pjevačica od prevare svog muža pravi šou

Pjevačica Šakira je nakon što je muž prevario sa nekoliko godina mlađom studentkinjom, riješila je da snimi dokumentarac i ispriča cijelu istinu o raskidu sa sportistom.

Poznata pjevačica Šakira razvela se od svog višegodišnjeg supruga Žerarda Pikea nakon što ju je on prevario sa studentkinjom Klarom Čijom Marti. Nakon ovoga on je nastavio vezu sa Klarom, a ova priča je izazvala veliku pažnju javnosti i većina fanova je stala na pjevačicinu stranu, a ona je čak snimila pjesmu u kojoj proziva bivšeg supruga i njegovu novu izabranicu.

Sada je Šakira odlučila da napravi još jedan korak i da snimi dokumentarac o svom životu, ali ono što će najviše sve zanimati jeste dio u kom ona otkriva istinu o njihovom raskidu.

Pjevačicu već neko vrijeme na svim nastupima prati snimatelj, koji se čak pojavio i tokom dodjele latinskog Gremija u Sevilji, kao i kada je ona bila na sudu u Barseloni, navodi "Marca".

Dokumentarac će pratiti pjevačicin život tokom 2022. i 2023. godine i prikazaće teške trenutke koje je morala da proživi sa bivšim suprugom, a još jedna tema će biti i problem sa porezom.

-Jasno je da Šakira snima materijal za projekat, dokumentarac ili rijaliti šou u dokumentarnom stilu -rekla je novinarka Lorena Vaskez u podkastu Mamarazis. Kako su naveli u podkastu, dokumentarac ili rijaliti šou trebao bi da se zove "El engano y yo", što u prevodu znači "Prevara i ja".

Za ove navode još uvijek nema zvanične potvrde, ali se pretpostavlja da bi dokumentarac mogao da bude objavljen u drugoj polovini 2024. godine, a Šakirini fanovi mu se već raduju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:14