/ FOTO: ANA PAUNKOVIć, PRINTSCREEN/INSTAGRAM
02/12/2021 u 17:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Саша Поповић плаћа Крстињи операцију, жели да је што прије види у минићу

Млада Подгоричанка најављује нови спот и пјесму

Финалисткиња "Звезда Гранда" Kрстиња Тодоровић, која је захваљујући операцији желуца смршала чак 85 килограма, открила је у "Гранд магазину" да ускоро иде на још једну операцију.

Она је у поменутој емисији на Гранд телевизији причала о томе како тече њен рад на физичком изгледу, те открила о каквој је операцији реч.

- Још мало је остало до тог финалног резултата. Очекујем да после Нове године одрадим и операцију затезања коже- рекла је Kрстиња.

Ову операцију ће финансирати Саша Поповић. Он је то недавно обећао, да би се, како је рекао, млада Црногорка што прије појавила на сцени у минићу.

Спот и пјесму још увијек није урадила попут већине својих колега из „Звезда Гранда“, те је Kрстиња одговорила на питање да ли се плаши да ће остати по страни јер још није искористила својих “пет минута славе“.

- Увијек те тјера на размишљање шта ће бити када дође неко нов и интересантан, да ли ћеш отићи у заборав, али пјесму треба снимити у право вријеме, и праву пјесму, а не било шта. Ја мислим да ће право вријеме доћи у тренутку када ја будем 100 посто задовољна особом, надам се врло брзо, и да ће пјесма бити право освјежење - открила је млада звијезда Гранда у „Гранд магазину“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:10