/ Фото: Фејсбук
20/04/2022 u 18:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шерифовићка жели сина: Спремна сам да постанем мајка

Kод мене ће се то веома планирано десити, када будем била спремна да суштину свог живота подредим Шерифовићу јуниору, открила је пјевачица

Пјевачица Марија Шерифовић први пут отворено је говорила о плановима и жељама по питању свог приватног живота те истакла да би вољела ускоро да се оствари у улози мајке.

Она је открила да би вољела у скорије вријеме да се оствари у улози мајке, али и да већ зна које би име дала свом дјетету.

Прије неколико година Марија је изјавила да би вољела да буде мајка дјечака, а како је открила, до данас јој се жеља није промијенила.

- Јако је интимно то питање, поготово у овом тренутку и овом случају. Нисам промијенила то мишљење и радујем се том тренутку који се вероватно и ближи. Генерално све што има везе са дјететом је озбиљна ствар и нема шале за то. Kод мене ће се то веома планирано десити, када будем била спремна да суштину свог живота подредим Шерифовићу јуниору. Знам које ће име бити, али не могу да кажем- рекла је Шерифовић у емисији "Сценирање".

Она је открила да може себе да замисли у вјенчаници и да жели огромну бијелу хаљину.

- Мени то маестрално стоји. Просидбу нисам замишљала, али вјенчаницу јесам и одлично ми стоји. Сигурно ћу понијети неку Валентино са једно 20 метара да се вуче иза мене и то ће сигурно бити једна од љепших вјенчаница коју су људи видјели- закључила је Шерифовићева.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:50