/ -Z.K.MUNJA
15/06/2024 u 13:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Aco Pejović iskreno o porodici i karijeri: Sve je onako kako sam mislio da će biti

Regionalna muzička zvijezda Aco Pejović u razgovoru za Grand dotakao se uspjeha koji je postigao njegov album "Hotel tuge" koji je objavio prije mjesec dana.

Pjevač ne krije da je dugo pripremao nove numere, a onda je otkrio kako je zadovoljan uspjehom pjesama koje su oborile sve rekorde slušanosti na društvenim platformama.

-Sjajni su utisci, još je to malo vremena, treba još da prođe, ima 12 pjesama, dosta je to pjesama da bih mogao da dajem sud da li su se pjesme izdvojile. Ljeto će pokatazi, mi smo i uradili album pred ljeto da bi imalo šta da se pjeva i svira u tom periodu. Do sada sam zadovoljan spotovima, komentarima, sve je onako kako sam i mislio da će biti, hvala Bogu milosnom – počeo je Pejović za Grand.

Publika u komentarima ističe da je Aco ostao dosledan stilu muzike koji izvodi već godinama, a nas je zanimalo kako mu to polazi za rukom, jer se njegove kolege žale da je velika kriza autora. -Ima tu svega i svačega, ali sam opet ostao dosledan nekom svom stilu. Iskakao sam i ja, ali kako je karijera išla, davao sam sebi za pravo da mogu da izađem u nešto drugo, kao što je bila pjesma "Doktore", evo sad na ovom albumu ima pjesma "Korida" koja je potpuno nesvakidašnja za moj fazon. Ali dobro, daćemo vremena, neka prođu svoj put. Pjesma "Sve ti dugujem" je šest godina bila na albumu, ili je neko pusti negdje ili ne, a tek posle šest godina je doživjela punu snagu – ističe pjevač. Aco je nakon objavljivanja albuma u znak zahvalnosti svim medijskim kućama poslao tortu i time je još jednom pokazao koliko poštuje medije.

-To je samo mali znak pažnje, zahvalnost za sve ove godine saradnje koju imam sa medijima. Vi mene pazite u smislu da uvijek pišete lijepo i da uvažavate to što ne volim puno da dajem izjave i to što me nema puno po medijima. Jedino kada izađe album onda me ima, tada ima potrebe da nešto i kažem. Poštujete me, ne pratite me stalno, pa pišete evo ga ovdje ili ovdje. To je nešto na čemu sam jako zahvalan – zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 18:02