/ -PRINTSKRIN/N.N.
18/01/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ana Bekuta o filmu „Nedelja": Svjedočanstvo o Beogradu koga više nema

Ana Bekuta je na kraju filma podijelila emotivnu poruku na svom Instagram profilu i zahvalila se scenaristi, reditelju i glumcima

Premijera filma "Nedelja", u kojem je opisan život pokojne folk legende Džeja Ramadanovskog juče je premijerno prikazan u Boegradu.

Na premijeri se pojavio impresivan broj poznatih ličnosti iz svijeta estrade, uključujući i glumce i mnoge druge, koji su dodatno obogatili atmosferu događaja. Ana Bekuta je na kraju filma podijelila emotivnu poruku na svom Instagram profilu i zahvalila se scenaristi, reditelju i glumcima. "Film ‘Nedelja‘ kao svedočanstvo o jednom Beogradu, Dorćolu koga više nema. A nema ni našeg Džeja, ali je film zaslužio čestitke scenaristi, reditelju, glumcima, svima! Hvala vam", napisala je Bekuta.

"Mnogo sam ga voljela i poštovala. Vanserijski pjevač sa najviše hitova. Obožavala sam njegov glas", govorila je ona kada nas je legendarni pjevač Džej Ramadanovski napustio.

Podsjetimo, Džej je svoju karijeru započeo krajem osamdesetih godina prošlog vijeka i snimio je 15 albuma, a iza sebe je ostavio mnogo hitova kao što su: "Nedelja", "Rađaj sinove", "Imati pa nemati", "Sunce ljubavi"…

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 12:46