Lijam Pejn / - MREžA X
19/10/2024 u 10:34 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Autopsija Lijama Pejna pokazuje da je preminuo od povreda zadobijenih tokom pada

Argentinske vlasti navode da su u hotelskoj sobi Lijama Pejna u Buenos Ajresu zaplenjene supstance koje su ukazivale na konzumiranje droge i alkohola. Prvi rezultati autopsije pokazuju da je muzičar preminuo od povreda glave.

Lijam Pejn je preminuo od višestrukih povreda i unutrašnjeg i spoljašnjeg krvarenja izazvanog padom sa balkona hotela na trećem spratu u Buenos Ajresu, navodi se u saopštenju argentinskog tužilaštva.

Obdukcija je pokazala da su povrede glave pop zvijezde bile dovoljne da izazovu smrt.

Istraga koja je u toku – uključujući razgovor sa pet svjedoka čime nadležni pokušavaju da rekonstruišu poslednje sate života 31-godišnjeg pjevača – pokazala je da je bio sam u vrijeme pada.

Bivše kolege Lijama Pejna iz grupe "One Direction" objavile su zajedničko saopštenje nakon smrti pop zvijezde u Argentini.

- Potpuno smo slomljeni viješću o Lijamovoj smrti. Vremenom, i kada svi budu u mogućnosti, imaćemo više da kažemo. Ali sada nam je potrebno vrijeme da tugujemo i procesuiramo gubitak našeg brata, kojeg smo jako voljeli. Uspomene koje imamo sa njim biće zauvijek sačuvane. Naše misli su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i fanovima koji su ga voljeli. Užasno će nam nedostajati. Volimo te, Lijame - naveli su u poruci Luis Tomlinson, Zejn Malik, Nijal Horan i Hari Stajls.

U Pejnovoj hotelskoj sobi policija je zaplijenila supstance koje ukazuju na konzumaciju alkohola i droge.

Preminuo Lijam Pejn, nekadašnji član grupe "One Direction"

Bivši član grupe "One Direction" preminuo je u srijedu u 17 časova po lokalnom vremenu.

Gosti hotela "Casa Sur" rekli su za britanski Gardijan da se, prije nego što je Pejn pao, iz njegove sobe čula buka i vika.

Recepcionar hotela pozvao je hitnu pomoć da obavijesti policiju o „agresivnom čovjeku koji bi mogao da bude pod dejstvom droge i alkohola“.

Menadžer hotela je rekao da je čuo glasnu buku iza hotela, a da kada je policija stigla, ustanovila da je muškarac pao preko balkona.

Vjeruje se da su fotografije koje prikazuju nered u pjevačevoj hotelskoj sobi, objavljene u lokalnim vijestima i na internetu, snimili zaposleni u hotelu, što je izazvalo revolt prema novinarskoj etici.

Pejnova porodica je u saopštenju navela da su zbog njegove smrti ostali slomljenih srca.

- Lijam će zauvek živjeti u našim srcima i pamtićemo ga po njegovoj dobroj, smiješnoj i hrabroj duši. Podržavamo jedni druge najbolje što možemo kao porodica i molimo za privatnost u ovom užasnom trenutku.“

Grupa "One Direction" osnovana je tokom televizijskog takmičenja Iks faktor 2010. godine. Voditelj šou-programa Dermot O’Leari odao je počast Pejnu, opisujući ga kao osobu punu radosti, ljubaznu, zahvalnu i uvijek skromnu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. oktobar 2024 10:35