Zdravko Čolić nastupio na svadbi / - SKRINšOT/Kurir
24/06/2024 u 16:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Čola zapjevao na svadbi u Beogradu: Iznenađenje za hijadu eura po minutu

Zdravko Čolić prethodnog vikenda bio je specijalni gost na vjenčanju sina jednog biznismena koje se održalo u Beogradu.

Čoli za doček 2024. u Dubrovniku 130.000 eura

Poznato je da legendarni pjevač rijetko peva na privatnim proslavama, a prema našim saznanjima, mladenci su za Čolu morali da izdvoje čak 45.000 evra, kako bi im svojim hitovima uveličao najlepši dan u životu.

Čolić je pjevao ukupno 45 minuta, što znači da je za svaki minut mini-koncerta zaradio 1.000 evra. Naravno, pjevač je imao i specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na ovoj luksuznoj proslavi, piše Kurir.

- Čola može da bira gdje će da nastupa. On ne praktikuje da pjeva na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uslove, koji su mladenci i njihove porodice ispunile bez riječi, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok pjeva, da nema naručivanja pjesama i fotografisanja sa gostima... Za 45 minuta tražio je 45.000 evra i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pjesmu "Tebe čuvam za kraj" odigran je i prvi ples. Pjevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili raznježeni dok je izvodio pjesmu "Ti si mi u krvi". Odmah nakon nastupa u pratnji obezbjeđenja restorana napustio je lokal - ispričao nam je izvor sa lica mjesta.

Pored njega, svatove su zabavljali i folkeri - Violeta Viki Miljković i Radiša Trajković Đani, koji su atmosferu doveli do vrhunca, a za to su, pored honorara, bili nagrađeni i odličnim bakšišom, koji Čolić nije uzimao.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. jun 2024 16:27