/ -INSTAGRAM
15/05/2024 u 13:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dileta Leota otkriva detalje vjenčanja

Jedna od najpoznatijih italijanskih voditeljki Dileta Leota otkrila je nove detalje vezane za predstojeće vjenčanje sa njenim izabranikom, njemačkim golmanom Lorisom Karijusom.

Atraktivna plavuša i čuvar mreže Njukasla u vezi su od oktobra 2022. godine, a ovog ljeta su odlučili da svoju ljubav konačno krunišu brakom.

Vjenčanje je zakazano za 22. jun u luksuznom hotelu sa pet zvjezdica u Vulkanu, na samoj obali mora. Voditeljka na sportskom programu "DAZN" je prilikom intervjua za jedan italijanski magazin iznijela nove detalje o svadbi sa njemačkim fudbalerom.

"Imaćemo manje-više 150 gostiju, biće to u krugu najbližih. Istina je da to nije uobičajeno za jedno južnjačko vjenčanje, ali meni se puno zvanica čini kao veliki stres", započela je priču Dileta.

Osim toga, osvrnula se zgodna plavuša i na izbor haljine za najvažniji dan u životu i otkrila kako je po tom pitanju veoma neodlučna.

"Malo je reći da sam probala 30 vjenčanica i kombinacija. Najjednostavnije bih htjela da odem do oltara u farmerkama", dodala je Dileta.

Italijanka svojevremeno posvećuje časove plesa sa svojom jačom polovinom, a u razgovoru otkriva i detalje iz njihovog zajedničkog života.

"Volim romansu. Loris malo priča, piše mi pisma. Ima starinski način izražavanja osjećanja i to veoma cijenim. Ja sam direktnija što se tiče toga, eksplozivnija. Ali slažemo se, i veoma dobro smo se uklopili", istakla je prelijepa voditeljka.

Upitali su novinari Leotu i da li u bliskoj budućnosti planira proširenje porodice, ali je ona istakla da zasad želi da posveti svu svoju pažnju kćerkici Ariji.

"Drugo dijete? Hm, pa nisam još uvijek razmišljala o tome. Želim da uživam i da gledam kako Arija raste, znajući da mogu maksimalno da joj se posvetim. Osim toga, muž i ja planiramo dosta stvari na privatnom i poslovnom planu, pa ćemo bebu ostaviti za kasnije", zaključila je kroz smijeh Dileta, prenosi Informer.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 07:51