Ekipa Radija D i D plus / -USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
31/12/2023 u 17:18 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dnevna žurka uvertira pred doček: Radio D nas u Novu vodi na zabavne avanture "Lajkovačkom prugom"

Oba naša radija spremna za nove radne pobjede uz nove emisije i nova lica

Tamo gdje je prefiks D, bilo D golo ili D plus, tamo uvijek mora biti DOBRA zabava. Znaju to armije slušalaca u Crnoj Gori, ali i regionu i inostranstvu koji ih prate putem interneta. A slušaoci su najbolje mjerilo koliko neko zavređuje da uđe u vaš život. Radio D i D plus su već oko dvije decenije uz svaki vaš važan datum. Pokazali su da rođendanske žurke niko ne slavi kao oni, ali isto tako da mogu da budu dio vaših žurki i da vam bude ludo. Tako je bilo i danas na dnevnoj žurci koju su Deovci osmislili kao uvodno zagrijavanje pred doček Nove 2024. godine.

- Uz brojne hitove, dobro rasploženje i sjajne poklone dnevnom žurkom smo poželjeli da se isti trend nastavi uz dobro zdravlje i porodičnu sreću. Nakon sjajne proslave naše firme sinoć na Đedovini, kompletan kolektiv Jumedia Mont - Dnevnih Novina Dan, Radio D i D plus kao i Dan portala, zaokružio je 2023. na jedan veseo i prijateljski način, a mi smo nastavili slavlje. Ekipa oba radija je bila u studiju od rane zore i u dnevnoj varijanti već napravila uvertiru za najluđu noć. Podijelili smo, zahvaljujući našim prijateljima, saradnicim i komitentma vrijedne nagrade i uspjeli da obradujemo one najbrže među vama - kazala je Sanda Rakočević, urednik naših radija.

Kako je otkrila, kao i svake godine, Radio D i D plus sprema novitete zbog kojih se sve više vežemo za njih. Ovoga puta spremaju nove emisije. Nemanja, Sanda, Enisa i Rada sada uz Lazara i Vladana kreću Lajkovačkom prugom u novu humorističko-zabavnu avanturu,

- Osim "Đe je zapelo" koja će se emitovati svakodnevna od ponedeljka do četvrtka, sada petkom kreće emisija "Lajkovačkom prugom" koju ćemo raditi zajedno kolege Nemanja, Lazar i ja. Sigurni smo da nijedna radio stanica u regionu nema sličnu emisiju ili je barem ne radi na tako duhovit način - kaže Rakočević.

U novine, kako ističe, ulaze sa pojačanjima. U njihov mali kolektiv od nedavno su Lazar Talović i Vladan Rakočević. Tali dolazi sa politikologije, ali svojim znanjem i glasom pomjera granice.

- Sasvim slučajno sam ušao u svijet radija. Mislim da sam inficiran od samog starta. Često su mi govorili zbog boje glasa da bih trebao time da se bavim, ali nije samo glas to što čini voditelja, mada ostalo ćemo nadograditi vremenom - kaže Lazar.

Kako naglašava, rad na radiju donosi neko novo iskusvo.

- Iako je kratko, zasad je veoma slatko, drugačije, novo. Nisam sve tako zamišljao, ali ekipa je sjajna, odmah su me prihvatili kao mlađeg člana i ja prosto uživam. Dosad sam nekako najemotivnije doživio naše najmlađe slušaoce kojima smo dijelili paketiće par dana unazad - kaže Lazar.

U "de" jatu je i najpoznatiji DJ u Crnoj Gori, čovjek kojeg na društvenim mrežama prati preko 10.000 ljudi - Vladan Rakočević.

- Već devet godina se bavim di džejingom. Posvetio sam se muzici, kako radim uveče tokom dana imam dosta slobodnog vremena tako da mi rad tonca na radiju donosi još jedan muzički radni užitak - kaže Vladan.

Rakočević se profesionalno bavio džudom, nanizao je brojne uspjehe, od medalja na Balkanskom i Evropskom prvenstvu, osam godina reprezentativnih nastupa, kao i crni pojas prvi dan, a sada je sport samo dio rekreacije.

- Rakočevići imaju takvu genetiku da im sve ide u stomak, zato mora da se vježba i održava fit linija - ističe.

Doživljaj radija preko zvučnika i za miksetom je sasvim drugačiji, ali možda i intezivniji.

- Slušao sma radio i osjećao pozitivnu energiju i već prvi dan je bilo toliko smijeha, da sam drugi dan jedva čekao da dođem na posao i čak ostajao duže. Osjetio sam da pripadam ovdje i spreman sam da unapređujemo naš radio i nas - obećava Vladan.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:43