Dragana Mirković / -JUTJUB
31/01/2024 u 14:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dragana Mirković zaradu od cjelokupne turneje poklanja ugroženima

Sredstva će biti poklanjana ugroženima i u ostatku regiona, gdje god bude imala veliki koncert

Zlatna slova istorije humanosti još jednom su ispisana kada je Dragana Mirković objavila da će se odreći zarade sa cijele svoje turneje "Do posljednjeg daha" i pokloniti novac onima kojima je najpotrebnije.

Regionalna folk zvijezda otkrila je ovo na događaju koji je organizovala sa organizacijom Srbi za Srbe, sa kojima će imati partnerstvo na prostoru Srbije, ali će sredstva biti poklanjana ugroženima i u ostatku regiona, gdje god bude imala veliki koncert.

- Već sam najavila da mi je želja da ovom turnejom uveselim ljude pjesmom, ali i da širim ljubav, humanost i sreću. Zato sam i donela odluku da na svakom koncertu pomognem ljudima kojima je to potrebno. Prva prilika bila je u Tuzli, gdje sam pomogla sa 10 hiljada maraka samohranom ocu sa devetoro djece - rekla je pjevačica, prenosi "Telegraf".

Naglasila je da će tako biti i na drugim koncertima u regionu.

-Sa organizacijom Srbi za Srbe sam prijatelj i saradnik već dugo tako da je bilo prirodno da na ovaj način nastavimo saradnju pa ću sa svakog koncerta u Srbiji lično izdvojiti milion dinara koji će biti upotrijebljeni da obezbijede krov nad glavom najugroženijim porodicama - rekla je Dragana zahvaljujući čijem nesebičnom činu će svaki kupac karte za njene koncerte sada postati i dobročinitelj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 02:41