Ben Aflek i Džej Lo / -FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE/ENTERTAINMENT TONIGHT
22/12/2023 u 16:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džej Lo i Ben Aflek snimaju film o 20 godina dugoj ljubavnoj priči

Benifer iza sebe imaju po brak i petoro djece

Džej Lo koja se trenutno priprema za izdavanje svog predstojećeg albuma "This Is Me… Now" 16. februara — nastavak njenog albuma iz 2002. "This Is Me… Then" otkrila je u novom intervjuu za Variety da će ga pratiti i film.

Novi film Dženifer Lopez će dokumentovati njihovu romansu, a stavljanje njihovog privatnog života u centar pažnje čini je nervoznom.

Poznata pjevačica Dzenifer Lopez i glumac Ben Aflek otkrili su kako još uvijek imaju traumu od ranijih ispitivanja novinara i medija.

Ovaj par se upoznao na snimanju filma "Gigli" 2003. i tada je njihova ljubavna priča počela. Međutim ubrzo su postali glavna tema tabloida što je stvorilo pritisak u njihovoj vezi.

Benifer – kako su ih zvali fanovi 2000-ih raskinuli su 2003. nakon što je došlo do otkazivanja vjenčanja.

Lopez se 2004. udala za američkog pjevača Marka Entonija, a njihov brak je trajao osam godina. Razveli su se 2011. godine i imaju blizance Maksa i Eme.

Za to vrijeme je i Aflek stupio u brak sa Dženifer Garner sa kojom je proveo 13 godina. Zajedno imaju troje djece – Violeta, Serafina i Samuel.

Par se ponovo ujedinio 2021. godine, odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom i vjenčali su se 2022. godine u Las Vegasu.

Pjevačica priprema svoj novi film koji će dokumentovati njenu romansu sa zvijezdom filma "Nestala djevojka" (Ben Aflek). Stavljanje njihovog privatnog života u centar pažnje "vraća je u buran period raskida i čini je nervoznom".

- Sada smo mudriji. Takođe znamo šta je važno, šta je zaista važno u životu, a nije toliko važno šta drugi ljudi misle. Radi se o tome da budeš vjeran onome ko jesi - rekla je pjevačica za Page Six.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 17:24