/ -ANTONIO AHEL/ATAIMAGES
12/08/2024 u 11:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Emina Jahović se seli iz Turske u Srbiju

Emina je dugo razmatrala ovu odluku, a da je ovo najbolje rješenje za nju, presudila je njena muzička karijera

Emina Jahović riješila je da ove godine promijeni svoj život iz korijena, a jedna od prvih odluka koje je donijela na tom putu je preseljenje iz Turske u Srbiju, piše Kurir.rs.

Kako saznaje Kurir od izvora bliskog pjevačici, pop zvijezda je odlučila da veći dio svog vremena odsad provodi u svojoj novoj luksuznoj vili u Novom Pazaru, u koju će se preseliti iz Istanbula, a koja je skoro u potpunosti završena.

Emina je dugo razmatrala ovu odluku, a da je ovo najbolje rješenje za nju, presudila je njena muzička karijera, koja će joj u predstojećem periodu biti prioritet.

- Nova Eminina vila u Novom Pazaru, koju je ona sagradila za svoje sinove i sebe, a poslije razvoda od Mustafe Sandala, jedna je od najljepših nekretnina u tom dijelu Srbije. Gotovo je identična onima koje gledamo u turskim serijama. Vrijedi nekoliko miliona i ona ju je gradila u potpunosti po svom ukusu. Angažovala je najbolje srbijanske i turske arhitekte kako bi sve izgledalo onako kako je zamislila. Iako je više puta rekla da sebe više ne vidi kako živi u Beogradu ili Pazaru, već tamo gdje su njena djeca, tokom rada na novom albumu i uređenju vile shvatila je da je za nju najbolje da joj baza bude baš tu, u njenom rodnom gradu. Njoj je cilj da se s novim pjesmama vrati na estradni vrh, pa će joj biti lakše da putuje odatle nego iz Istanbula. Ona je ovdje u Srbiji pronašla i odličnog ortopeda, koji će joj pomoći oko rehabilitacije, s obzirom na to da je u posljednje vrijeme imala velikih problema s povredama tetive i meniskusa - priča sagovornik Kurira, pa dodaje:

- Sad slijedi unutrašnje uređenje doma, Emina će birati najbolji mogući namještaj koji može da se nađe na tržištu. U ovoj kući imat će sve što joj treba, ali naravno da to ne znači da se više neće vraćati u Tursku. Živjet će na dvije adrese, možda je tako najbolje da se kaže. U Turskoj je takođe njen dom, djeca su joj tamo, a gotovo je sigurno da će i Javuz i Jaman dolaziti u Srbiju, koju obožavaju - završava izvor.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. septembar 2024 08:18