Lajkovačkom prugom sa Gocom Tržan na Radiju D / -BANNER
11/01/2024 u 13:31 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Goca Tržan prvi gost emisije Lajkovačkom prugom na Radiju D

Sjutra u podne podesite ekvilajzere na dobro poznate frekvencije

Obećaše - ispuniše. Ekipa Radija D s ponosom najavljuje prvu emisiju Lajkovačkom prugom, koja startuje sjutra u 12 sati.

Sanda Rakočević, Lazar Talović i Nemanja Rakočević počinju radijsku avanturu i obećavaju puno smijeha i dobre zabave.

Kako je ovo era društvenih mreža, najčešće se putem istih obajvještavamo gdje su i što rade poznate face iz svjetskog i domaćeg šou biznisa. Jesu li doručkovali, šta su i gdje ručali, preskaču li večeru, kad su bebe podrignule.. Ko ih je preznojio - teretana ili sauna? Žale li za ljetom pozirajući u kupaćim kostimima u sred decembra ili su se zaista otisnuli Maldivima.

image

Lajkovačkom prugom, nova emisija na Radiju D

-BANNER

- Znači koncept je sledeći - okomimo se na jednu poznatu ličnost, skrolamo instagram, kometarišemo objave, postove i fotografije, a potom pozivamo vlasnika profila da zajedno prokomentarišemo storije i njihov sadržaj. Za odabrane fotografije gosta dobićete informaciju iz prve ruke da li je fotka prije objave prošla kroz filtere, fotošopove ili je čista "natura". Takođe ćemo pratiti kometare i broj lajkova pojedinih fotografija - otrkiva Sanda.

Jedna od rubrika emisije Lajkovačkom prugom biće i "vatrica", iliti kome bi rađe stavili vatricu na stori, u kojoj gost bira između dvije ponuđene javne ličnosti.

- Našoj ludosti nema kraja, lajkujemo slike i potom otkrivamo cijeli istorijat nastanka ili "peglanja" istih. Prvi gost sjutra biće naša draga gošća Goca Tržan, koja bez dlake na jeziku komentariše i sebe i svijet oko sebe. Bez ustezanja i zatezanja, bez filtera i filera, bez vještačkih alata, Goca će nam ogoliti svoj profil  - otkriva Sanda.

Na profilu Goce Tržan ima "wooow" fotografija na kojima je dotjerana u profi salonima, ali ima i onih kada je bez trunke šminke, kada je u kuhinji, u zagrljaju svog supruga Raša, na putovanjima.... Svjesna da ne može, ona i ne želi svima da se svidi.

- Živimo u vremenu kada se ljudi plaše svog mišljenja, zato što tvoje mišljenje može nekome da se ne svidi. A danas nikako ne smiješ nekome da se ne svidiš, jer ako se nekome ne svidiš imamo te socijalne mreže pa će da te oplete po njima, pa će to da postane hajka. Znaš koliko me zabole da li ću nekome da se svidim ili ne. Ja sam odavno shvatila da ne mogu svima da se sviđam i ne želim da budem u većini, jer često većina nije na pravoj strani - objasnila je svojevremeno Goca u podkastu na TikToku "Ludak na slobodi".
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:54