Goga Sekulic / - INSTAGRAM
03/09/2024 u 12:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Goga Sekulić posle udesa otkazuje sve nastupe

Pevačica Goga Sekulić juče je doživela udes, kada je na pješačkom prelazu, na uglu ulica Žička i Pop Stojanove, automobil naleteo na nju i oborio je.

Pjevačica je odmah hospitalizovana, i urađeni su joj svi potrebni pregledi. O ovoj nezgodi, pjevačica je danas progovorila za medije:

- Hvala Bogu da sam ostala živa i zdrava i da nemam većih povreda, ugruvana sam. U glavi mi je prvo bilo da sam živa samo zbog sina. Primila sam tetanus, sve se hladi, imam jake bolove, ali sam ja jaka žena i trpim - počela je pjevačica. 

Detaljno je ispričala šta joj se dogodilo:

- Odvela sam dijete u vrtić i otišla sam po opravdanje, vraćala sam se kuda i obično idem, gdje sam trebala da se nađem sa sestrom i tatom. Vozač je koristio telefon, ja nisam. Odlično se svega sjećam. Pustila sam da prođe kombi, kad je bilo prohodno krenula sam da prelazim. Niotkuda je sa lijeve strane ušao automobil, čovjek je velikom brzinom naletio na mene, bila sam na šoferki, bacio me je na pod. Samo mi je u glavi bilo da sam živa i zdrava. Plakala sam, bila sam u bolovima. Nisam imala krvarenje i lomove, pratićemo situaciju. Imam uganuća, istegnute ligamente, tek danas su krenuli jači bolovi - priča Goga.

U udesu je povrijedila vrat, ruku i koljeno.

- Nosim kragnu. Mislim da ću morati da pravim pauzu i da otkažem nastupe - rekla je Goga za Blic.

Pevačica je otkrila i da li planira da krivično goni vozača.

- Čovjek je čupao kosu s glave kad je video šta je uradio. Kad je tako brzo krenuo mislila sam da će me pregaziti i otići. U ovom momentu ne znam da li ću vozača krivično goniti, meni je bitno da ja budem dobro. Moraću da idem na rehabilitaciju i fizikalne terapije. Doživjela sam veliku traumu. Moje dijete se uplašilo kada me je videlo u ovom stanju - zaključila je pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 11:27