/ -ANTONIO AHEL/ATAIMAGES
19/09/2024 u 14:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Grupa Hurricane ostaje bez jedne članice

Grupa Hurricane prije dvije godine predstavila je novu postavu članica, a među njima su se našle Miona Srećković, Sara Kouruma i Jovana Radić.

Dvije godine kasnije jedna od njih je odlučila da napusti grupu, ali zbog jedne lijepe vijesti. Miona Srećković, jedna od tri članice grupe odlučila je da napusti grupu, jer je u blagoslovenom stanju, kako prenosi Telegraf. Pjevačica se još uvijek nije javno oglašavala po pitanju ove informacije, ali kako mediji prenose ona je odlučila da se povuče iz muzike za to vrijeme i da se vrati u Pariz gdje je inače i živjela.

– Miona je obavijestila cio tim da se povlači iz grupe i da krenu da traže novu članicu. Ona je već tri mjeseca u blagoslovenom stanju i uskoro se povlači sa estrade. Svi su vijesti prihvatili lijepo i poželjeli sreću Mioni koja planira da se vrati u Pariz gdje će tokom trudnoće nastaviti studije –prenosi navodni izvor, a piše Telegraf.

Kako kruže informacije internetom, grupa je sada u potrazi za novom članicom, a još uvijek se ne zna da li će Miona nakon porođaja odlučiti da se vrati pjevanju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 14:47