/ -X/LOUIS PISANO
02/03/2024 u 13:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jelena Karleuša na reviji u Parizu sa svjetskim zvijezdama

Pjevačica je pistom prošetala u kombinaciji luksuznog modnog brenda Vetements

Jelena Karleuša je na Paris Fashion Weeku nosila reviju zajedno sa svjetskim zvijezdama, među kojima je i Georgina Rodriguez. Riječ je o kolekciji luksuznog modnog brenda Vetements. Osnovan je prije 10 godina i gotovo momentalno postao jedan od omiljenih brendova brojnih slavnih ličnosti, među kojima su Rihanna, Kanye West i Madonna.

Pjevačica je nosila potkošulju sa širokim pantalonama. Pažnju je privukla izbijeljenim obrvama. Kao što je spomenuto, pistom je prošetala i Ronaldova vjerenica Georgina Rodriguez koja je nosila dres s njegovim imenom i brojem. U reviji su učestvovali i Anward Hadid, Alexander Edwards, Marcia Cross, Winnie Harlow, Natalia Vodianova i drugi. Vetements su osnovala braća Guram i Demna Gvasalia. No, Demna je 2019. godine napustio brend i počeo raditi s Balenciagom. Guram je u intervjuu za The New York Times izjavio:

"Mislim da je moj brat mnogo talentovan, ali ja imam potpuno drugačiji pritup stvarima. Bio je slavan 10 godina, ali mislim da se njegova era približava kraju. Sada je moje vrijeme."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:16