Jocker Out / -EXIT PROMO
05/03/2024 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Joker Out u Helsinkiju oduševili publiku s dvije neobjavljene pjesme

Premijerno izvođenje numera ‘Šta bih ja‘ i ‘Bluza‘ na srpskom jeziku

Grupa Joker Out započela je veliku evropsku turneju "See You Soon" s dva rasprodata koncerta u Helsinkiju.

Finska publika, osim što ima čast da bude prva stanica nove turneje benda, dobila je i poseban poklon kom se publika nije nadala – premijerno izvođenje dvije potpuno nove pjesme koje su izazvale neviđeno oduševljenje među fanovima! Efekat je jači i zbog činjenice da su obje pjesme na srpskom i većina publike nije razumjela nijednu reč. Publika Sea Star i EXIT festivala imaće priliku od 23. do 26. maja u umaškoj laguni Stella Maris, odnosno od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, da premijerno uživo čuje bar tri nove pjesme grupe Joker Out!

- U Helsinkiju smo premijerno odsvirali dvije neobjavljene pjesme – ‘Šta bih ja‘ i ‘Bluza‘. Ne treba posebno naglašavati da Finci ne razumiju srpski jezik, ali reakcija je bila kao da sviramo naše apsolutno najpopularnije pjesme. Samo smo se gledali i smijali jedan drugom. Kad smo se vratili u hotel vidjeli smo da je reakcija na internetu ista kao ona koju smo doživjeli na koncertu, čak se grupa naših fanova na JokerOut Subs aktivirala i uz video prevela obje pjesme na engleski jezik. Fanovi na društvenim mrežama traže od nas da objavimo pjesme, ali moraće još malo da pričekaju jer ćemo ih snimati posle turneje – oduševljeno je izjavio bend.

Sredinom februara Joker Out predstavili su svoj novu pesmu "Everybody‘s Waiting", naslednicu odlične "Sunny Side Of London". Ona će se, zajedno sa "Šta bih ja" i "Bluza" (koja zasad nosi taj radni naziv) naći na sledećem studijskom albumu benda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 02:44