Kaća Grujić / -INSTAGRAM
27/03/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kaća Grujić otvara vinariju

Pjevačic pokreće novi biznis

Poznata pjevačica Katarina Grujić otkrila je da se upušta u novi biznis, pa podijelila sve detalje o poslu koji za nju ima sentimentalno značenje. Kaća važi za jednu od najtraženijih pjevačica na našim prostorima, te joj je svaki vikend radan, a letnja sezona unaprijed zakazana. Ipak, uprkos brojnim obavezama, ova zvijezda je odlučila da se upusti u novi poslovni poduhvat.

Pjevačica otvara vinariju u Trsteniku, rodnom gradu svoje majke, a kako je sada otkrila želja da se bavi proizvodnjom vina postoji odavno, ali sada su se sve karte poklopile što se tiče lokacije i planova.

"Moja mama je iz Trstenika, a svi znamo da je taj kraj najpoznatiji po vinogradarstvu. Zemljište je bogato krečnjakom kao i samo podneblje, strujanje vetrova posebno pospješuje rod, a ima i više sunčanih dana. Ipak, vlažnost i sama struktura zemljišta najbitniji su za dobro vino, a ako nema dobroga grožđa, nema ni dobrog vina", rekla je Katarina za "Informer".

S obzirom na to da njena majka potiče iz ovog grada, pjevačica tamo već ima porodičnu kuću i imanje na kom će započeti ovaj unosni posao, a ona je po svemu sudeći riješena da okupi najveće stručnjake kako bi uspješno ostvarila svoj plan.

"Mnogo bih voljela da se time bavim u budućnosti. Za početak neće biti ogromnih plantaža i megalomanske proizvodnje, ali ako Bog da, jednog dana, zašto da ne. Okupiću najbolje tehnologe, enologe, somelijere iz cijele zemlje, a u tome će mi pomoći i cijela moja porodica", rekla je Kaća.

Katarina je već donijela i neke važne odluke koje se tiču posla, kao i imena koje će ponijeti njena vina, a jednu sortu je odlučila da posveti posebnoj osobi.

"Crveno vino ću nazvati po mom tati "Crni Gruja", a za roze još nisam smislila ime. Imaću velike plantaže voća, kuću sa imanjem, bazenom i ako Bog da, troje djece koje će tu trčkarati", otkrila je ona i svoje planove za budućnost.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:47