Jelena Karleuša / - INSTAGRAM
18/09/2024 u 13:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Karleuša nakon razvoda: Nije kraj svijeta, 17 godina sam uglavnom bila sama

Pjevačica Jelena Karleuša prije nekoliko dana okončala je svoj brak sa Duškom Tošićem, poslije 17 godina zajedničkog života.

Ona je gostujući u jutarnjem programu TV Prva, prvi put otkrila kako se osjećala prilikom potpisivanja papira, na kojima je bila u prisustvo svog, i Duškovog advokata.

- Ujutru nisam dobro, ajde mogu tako da kažem. Ujutru imam tako neke…Nisam u posljednje vrijeme nešto tako emotivno dobro, ali kada je riječ o poslu, nikada bolje i to daje jednu dobru cjelinu. Kako sam trenutno? Pa okej, mogu da kažem da se žene u Srbiji čudno jako ponašaju prema razvodu. Dobila sam na hiljade i hiljade poruka kada sam objavila onu sliku sa razvoda. To je zato što žene kod nas razvod doživljavaju kao smrt, kao smrt u porodicu i to je za njih smak svijeta, gubitak svega što su stvarale. Ja sam imala tu sreću da sam se razvela od dva advokata, da sam gledala mog i advokata s druge strane i gomilu nekih papira - rekla je ona.

Tošić potvrdio razvod od Karleuše: Jelena je dobra majka, volio bih da ostanemo prijatelji

Ističe da je potpisala papire vidno nasmijana i raspoložena, ali da je primijetila ubuđenje kod žena koje rade kao sekretarice kod notara, gdje je potpisala razvod.

- Vidjela sam na onim ženama kod notara da su uzbuđene, da me gledaju onako… Pitaju šta ću? Kako ću? Šta ću da popijem? Ja sam došla nasmijana, namirisana, muža vidjela nisam, potpisala sve što je trebalo da potpišem..

Karleuša je otkrila da razvod nije doživjela ni kao poraz, ali ni kao uspjeh, ali da je upravo ona bila ta koja je njihov brak čitavih 17 godina održavala u “životu”.

- Pa, 17 godina smo bili zajedno, ali sam za tih 17 godina ja uglavnom bila sama, tako da nije meni ovo nešto pretjerano drugačije - istakla je Jelena, pa nastavila:

- Moj brak je zato i trajao, zato što nije bio ni zdrav. Držala sam u jednom, davala vještačko disanja. Neko sam ko se ne miri ni sa jednom vrstom poraza, dupli Lav sam u horoskopu i ne mirim se sa porazom bilo koje vrste. Pa ne doživljavam ni kao poraz, ni kao pobjedu. Prosto sam zato oživljavala i pravila od toga nešto što nije i naravno sve je to bila moja odluka. Na kraju krajava, ja sam žena sa velikim srcem imam puno emocija i još puno mogu toga da dam- kazala je ona

Kao žena koja je prošla kroz buran period, imala je i savjet za sve žene koje se razvode ili žive u strahu da će se to dogoditi.

- Evo jedan savjet svim ženama koje gledaju ovo, znam da gledaju. Vidim da je puno nesrećnih i nezadovoljnih žena koje su se razvele ili žive nesrećno ili su u fazi razvoda. Evo daću jedan savjet, pokazivati ili poklanjati emocije pogrešnoj osobi, je kao da krvarite pored ajkule, kada ta ajkula osjeti krv, šta možete da očekujete od vaše veze ili braka i od takvog jednog odnosa? Ljubav ne treba juriti, ljubav ne treba siliti, čim ti juriš i ubeđuješ nekog da te voli, to treba da bude prirodno. Čim ti juriš, moraš nekom da objašnjavaš, to nije ljubav, to je onda jedna patologija. To nije ljubav, to je osuđeno na propast - rekla je Jelena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 13:36