Actor Kevin Spacey attends a pretrial hearing on Monday, June 3, 2019, at district court in Nantucket, Mass. The Oscar-winning actor is accused of groping the teenage son of a former Boston TV anchor in 2016 in the crowded bar at the Club Car in Nantucket. (AP Photo/Steven Senne) / AP - STEVEN SENNE
12/06/2024 u 20:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kevin Spejsi zaplakao u programu: Dužan sam milione, ne znam gdje ću živjeti

Kevin Spejsi zaplakao je u programu i otkrio da mu je kuća "otišla na doboš" jer duguje mnogo miliona dolara zbog suđenja za seksualno zlostavljanje.

Gostujući u emisiji "Pirs Morgan bez cenzure" slavni glumac je gotovo zajecao, a kada ga je čuveni voditelj pitao gdje živi, Spejsi je rekao da više nema stalan dom i da jedva da mu je ostalo nešto novca.

- Smiješno je što postavljate to pitanje jer je ove nedjelje, mjesto gdje sam živeo u Baltimoru, oduzeto. Moja kuća se prodaje na aukciji, tako da moram da se vratim u Baltimor i premjestim svoje stvari u skladište. Dakle, odgovor na to pitanje je, nisam siguran gdje ću sada da živim. Ali ja sam u Baltimoru otkako smo tamo počeli da snimamo Kuću od karata. Preselio sam se tamo 2012. Ova kuća je moj dom od 2016. Ne mogu da platim račune koje dugujem - rekao je Spejsi.

Slavni glumac nije mogao da zadrži suze kada je upitan da li će proglasiti bankrot.

- Nekoliko puta sam mislio da ću podnijeti, ali uspjeli smo da izbjegnemo, barem do danas - rekao je Spejsi.

Na pitanje koliko novca sada ima, Spejsi je rekao da "nema ništa".

- Još uvijek mnogo dugujem... Da, dužan sam. Značajna suma. Mnogo miliona. Sama kuća vrijedi milione - rekao je slavni glumac, prenosi Telegraf.rs.

Pošto su se tvrdnje o Spejsijevim navodnim seksualnim napadima i neprikladnom ponašanju prvi put pojavile nakon pokreta #MeToo 2017. godine, pokrenuto je nekoliko sudskih sporova protiv dvostrukog dobitnika Oskara.

Porota u Njujorku je 2022. godine zaključila da nije zlostavljao glumca Entonija Rapa, koji ga je optužio za seksualni napad početkom 1980-ih kada je Rap imao 14 godina. Sledeće godine je sud u Velikoj Britaniji oslobodio Spejsija optužbi za devet napada, koje su podnijele četiri osobe. U vodu je palo još nekoliko optužnica, a slavni glumac je sve vrijeme negirao optužbe.

Kevin Spejsi oslobođen svih optužbi za seksualne napade

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. jun 2024 11:16