Katarina Radivojević / - SKRINšOT/INSTAGRAM
17/10/2024 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kojeg je holivudskog zavodnika zaludjela Katarina Radivojević

Glumica Katarina Radivojević, poznata po nesvakidašnjoj ljepoti, neukrotivom temperamentu i neospornom glumačkom talentu, oduvijek privlači veliku pažnju javnosti.

Iako već deset godina uspješno gradi međunarodnu karijeru, ljubavni život Katarine Radivojević i dalje intrigira mnoge. Njeno ime je sinonim za glumačke uspjehe, ali i one zavodničke. Malo ko zna da je Katarina u srce pustila jednog glumca.

Njeni romantični odnosi često su bili pod lupom medija, a jedno od najzanimljivijih poglavlja koje krasi ljubavni život Katarine Radivojević vezuje se za čuvenog glumca Benisija del Tora.

- To je bila velika ljubav, ali ja sam uvek znala šta hoću. U tom trenutku želela sam sve ili ništa, pa sam, kad je postalo jasno da ne možemo da izgradimo nešto trajno, nastavila dalje - izjavila je glumica o svojoj ljubavi sa holivudskim zavodnikom, prenosi Kurir.

Marko Gvozdenović tvrdi da nije u vezi sa Marijom Karan: Plasirana zlonamjerna informacija

Katarina ne krije da je ta veza bila strastvena, ali joj nije pružila ono što je željela – stabilan i zaokružen odnos.

Glumica se preselila u Ameriku 2015, gdje je dobila zelenu kartu i nastavila da gradi karijeru. Iako su joj holivudski snovi djelimično izmakli, Radivojevićeva nije odustala – nastavila je da snima filmove u Rusiji i Srbiji, neprekidno balansirajući između privatnog i profesionalnog života.

Umjetnica nastavlja da inspiriše ne samo svojim glumačkim ostvarenjima, već i načinom na koji balansira između glamura i autentičnosti.

Ljubavni život Katarine Radivojević će i dalje interesovati mnoge, ali malo je srećnika koji će imati prilike da zaokupe njenu pažnju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. oktobar 2024 15:01