/ -JUTJUB/SKRINŠOT
08/01/2024 u 13:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kori Tejlor iznenada otkazao američku turenju

Kao razlog naveo je probleme s mentalnim i fizičkim zdravljem

Kori Tejlor otkazao je svoju prethodno najavljenu sjevernoameričku solo turneju. Frontmen Slipknota oglasio se na Instagramu u petak 5. januara kako bi objavio vijest, a kao razlog naveo je probleme s mentalnim i fizičkim zdravljem.

-Proteklih nekoliko mjeseci moje mentalno i fizičko zdravlje je bilo narušeno i došao sam do situacije koja je bila nezdrava za moju porodicu i mene-napisao je u svojoj izjavi. -Znam da će ova odluka biti šok za neke i da će je drugi možda smatrati nepopularnom, ali nakon što sam dobro sagledao gdje sam i kuda sam išao, moram da se povučem i budem kod kuće sa svojom porodicom neko vrijeme. Oni od vas koji su kupili ulaznice i VIP pakete za predstojeće koncerte dobiće puni povraćaj novca. Turneja je trebalo da počne 3. februara u Torontu u Kanadi i protegne se kroz Sjevernu Ameriku prije nego što se završi 3. marta u Omahi u Nebraski. Des Rocs i Jigsaw Youth trebalo je da nastupaju kao predgrupe.

Posle otkazane američke turneje trebalo je da se održi i ona evropska u sklopu koje je 6. juna trebalo da nastupi na zagrebačkom stadionu Šalata gdje je koncert prebačen pošto je rasprodat kapacitet Tvornice kulture. U ovom trenutku, šanse za održavanje daljnjih nastupa u najmanju ruku su upitne.

Izvor: ravnododna.com

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 05:59