/ -PROMO
12/06/2024 u 19:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kortni Koks ponovila svoj čuveni ples iz spota Brusa Springstina „Dancing In The Dark"

Kortni Koks, glumica poznata iz serijala "Prijatelji" i "Vrisak", na Instagramu je objavila video u kojem je ponovila svoj slavni ples iz muzičkog spota Brusa Springstina "Dancing In The Dark".

Glumica se tako pridružila popularnom plesnom trendu u kojem mladi korisnici društvenih medija traže od svojih roditelja da pokažu kako su plesali 1980-ih uz pjesmu "Smalltown Boy" Bronski Beata.

Na snimku se vidi kako glumica nosi plavu duksericu i bezvoljno maše rukama, a onda slegne ramenima i skine je kako bi otkrila da ima obučenu kratku bijelu majicu Brusa Springstina. Zatim počinje da pleše kao što je to učinila u muzičkom spotu "Dancing In The Dark", a na kraju se vidi kratak isječak iz spota u kojem ona pleše sa Springstinom.

Kortni Koks je u to vreme bila prilično nepoznata – imala je samo jednu glumačku ulogu u "As The World Turns" – ali je dobila ulogu obožavateljke za muzički video iz 1984. godine. U videu Springstin i njegov bend izvode pjesmu na pozornici, a onda je on izdvoji iz publike da zapleše s njim.

Njen video podržali su brojni prijatelji u Holivudu. Koleginica iz serije "Prijatelji" Dženifer Aniston reagovala je nizom emojija, glumica Džilijen Mur pljeskala je, Dženifer Garner komentarisala je riječima "Pobijedila si!" i stavila pet zvjezdica, a Lili Odridž je nazvala "ikonom".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. jun 2024 00:26