Leni Kravic / - INSTAGRAM
31/05/2024 u 12:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Leni Kravic devet godina u celibatu

Prije izlaska novog albuma, rok zvijezda je u intervjuu za Gardijan otkrila detalje o svom privatnom životu. Objasnio je da uzdržavanje od odnosa van braka nije samo životni stil, već i duhovna stvar.

- Postao sam veoma određen u svojim putevima, u načinu na koji živim - izjavio je Kravic.

Inače, Leni Kravic važi za jednog od najvećih zavodnika u svetu šoubiznisa, a osim što je bio u braku sa glumicom Lisom Bonet, a bio je vjeren za Adrijana Limu i Nikol Kidman, piše Klix.ba.

Priznaje da je njegova odluka da bude u celibatu proistekla iz želje za ozbiljnom vezom. Otkrio je kako je nevjerstvo njegovog oca Si Kravica uticalo na njegovo viđenje veza.

- Poslije braka postao sam više kao on. Postao sam ‘igrač’. Nije mi se to dopalo. Nisam želio da budem taj momak. Tako da sam morao da se nosim sa tim i bilo mi je potrebno vrijeme - objasnio je on.

Kako prenose strani mediji, glasine o njegovom celibatu pojavile su se još 2005. godine i navodno su trajale do 2008. godine. Međutim, muzičar je to demantovao i rekao da je o celibatu počeo da razmišlja tek 2008. godine.

- Tamo gdje sam ja u životu, žene moraju da imaju nešto drugo, ne samo tijelo, već i um i duh - rekao je on.

Ova posvećenost ličnom razvoju i disciplini omogućila je Kravicu da se fokusira na sebe, stvarajući granice i održavajući svoj život. S tim u vezi počinje njegovo novo poglavlje, jer će uskoro objaviti novi album pod nazivom „Blue Electric Light“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:57