Marija Šerifović časti ćevape u Sarajevu / - AVAZ.BA
18/09/2024 u 21:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Marija Šerifović na tajnom zadatku u Sarajevu: Majka Mara časti peticu u Petici

Marija Šerifović večeras je bila na tajnom zadatku na Baščaršiji, gdje se družila sa Sarajlijama i čašćavala ih ćevapima i fotografisanjem.

Pop zvezda Marija Šerifović se uputila u Sarajevo i pozvala sve ljude da dođu na ćevape koje će ona častiti. Niko iz saradničke ekipe nije znao razlog njenog večerašnjeg nestanka.

Ona se obratila svim pratiocima na Instagramu i otkrila da uskoro stiže u Sarajevo, te je pozvala sve ljude da dođu na ćevape, koje će ona častiti jer ima mnogo razloga za slavlje.

– Dobar dan narode, kako ste mi, jeste dobro? Pazite sad, za ovo što ću vam reći ne zna ama baš niko, mislim nisam nikome rekla da ću ovo da uradim. Ja sam trenutno u kolima na putu za Sarajevo. U Sarajevu nisam bila od prethodne godine, od kada je izašao album „Dolazi ljubav“, tako da je ovo moja prva poseta Sarajevu od kada su se neke razne lepe stvari u mom životu dogodile. Ja ću večeras u 19 sati da odem kod Ferhatovića da pojedem jednu peticu sa kajmakom. Ja pozivam sve vas da dođete, majka Mara časti večeras, imamo puno razloga za slavlje, pored toga što sam postala majka, evo i Verin je rođendan bio nedavno. Na kraju krajeva da slavimo život, tako da se razumemo, ja večeras idem da pojedem mojih pet ćevapa, a svaka osoba koja dođe večeras u 19h, bilo da je fan, bilo da nije, možda je samo naprosto gladna ili št god, dođite u 19.h časti majka Mara. Zdravo, vidimo se, baj! – rekla je ona.

Iako je kiša pala, veliki broj građana je došao i uživao u ćevapima, ali i kako bi iskoristio priliku za fotografisanje s poznatom pjevačicom. Velike gužve su bile i ispred restorana.

Inače, Marija Šerifović će 12. oktobra u sarajevskoj Zetri održati veliki koncert.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 21:21