/ -ANTONIO AHEL/ATAIMAGES
09/04/2024 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolija progovorila o zaradi: Pare mi služe da se ne nerviram

Nikolija je nedavno svoju publiku oduševila dugo najavljivanim albumom pod nazivom "Lavina"

Jedna od najpopularnijih pjevačica sa ovih prostora i začetnica potpuno novog zvuka na muzičkoj sceni, Nikolija, otkrila je da li na muziku gleda kao na posao i progovorila o zaradi. Nikolija je nedavno svoju publiku oduševila dugo najavljivanim albumom pod nazivom "Lavina", sa kog su svih 11 numera brzo pronašla put do srca njene publike, te broje milionske preglede i zauzimaju visoka mjesta u trendingu.

Poznato je da je Nikolija jedan dio života provela u Grčkoj, kod oca, kao i da je tamo završila studije međunarodnog biznisa. S obzirom na to da je njen dugogodišnji partner, reper Relja Popović, osnivač labela "Made in Balkan" kao i da su oboje aktivno u muzici, ona je sada otkrila ko je bolji i veći biznismen. "Mislim da nismo biznismeni ni on ni ja. Mislim da smo mnogo više artisti nego biznismeni. On je malo veći nego ja, ja sam baš onako daleko od biznisa. Ja sam artist, volim da stvaram", rekla je ona na "WTF radiju", pa progovorila o novcu i na šta najviše troši zaradu.

"Volim da zarađujem pare da bih ih potrošila na muziku i na život. Ja volim da uživam, volim da mi bude lijepo. Meni pare služe bukvalno da se ne nerviram i da mogu sebi u datom trenutku da priuštim to što želim. Pritom nemam sad neke megalomanske želje. Ja nikad neću da radim nenormalno mnogo da bih vozila još bolji auto. Okej, volim nov auto, volim da otputujem, da se obučem udobno prije svega i volim da imam pare da stvaram muziku koju želim i da stvaram spotove. Nemam neki odnos dalje od toga", priznala je Nikolija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:56