Žerar Depardje / - SHUTTERSTOCK
25/02/2024 u 23:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nova tužba protiv Depardjea zbog seksualnog napada

U 2023. godini, 13 žena optužilo je glumca za seksualni napad ili uznemiravanje

Protiv francuskog glumca Žerara Depardjea podnijeta je nova prijava za seksualni napad, saopštila je danas advokatica Karin Dirije Dibol.

Pravna zastupnica koja već brani glumicu Šarlot Arno, navodnu žrtvu silovanja zbog kojeg je u decembru 2020. podignuta optužnica protiv Depardjea, u petak je preporučenom poštom dostavila pariskom tužilaštvu novu tužbu protiv glumca za djela seksualnog napada, seksualnog uznemiravanja i seksističkih uvreda, prenosi Mond.

Prema njenim riječima, navedena djela datiraju iz 2021. godine i nisu zastarjela, a desila su se na snimanju filma ‘‘Les Volets verts‘‘, u režiji Žana Bekera.

Žena koja je podnijela prijavu po imenu Ameli (53) je dizajner produkcije na setu.

Ona je u izjavi za portal Mediapar navela da je glumac na snimanju u Parizu 10. septembra 2021. dao brojne grube primjedbe, a zatim „brutalno zgrabio“ i „gnječio joj struk, stomak, dok bi se penjao“ do njenih grudi.

Prijavljeni napad su navodno prekinuli glumčevi tjelohranitelji.

Istraživački sajt takođe tvrdi da je glumica Anuk Grinber, koja je osudila ponašanje glumca prema ženama u štampi, podnijela tužbu za klevetu protiv Beatris  Gajsman, advokata Depardjea.

Prethodno, u 2023. godini, 13 žena optužilo je glumca za seksualni napad ili uznemiravanje, navodi se u novinarskoj istrazi francuskog Mediapara.

Više od 50 francuskih zvijezda stalo u odbranu Žerara Depardjea

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 03:50