/ -PRIVATNA ARHIVA
28/03/2024 u 09:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

On je ćutao o razvodu Dragane Mirković i krio tajnu od svih: Žao mi je, vidio sam maglu u njenim očima u Podgorici...

Voditelj je istakao da je ovu informaciju znao mnogo prije nego što ju je Dragana potvrdila, ali da to nije iskoristio tokom intervjua koji je radio sa njom

Pjevačica Dragana Mirković je iznenadila mnoge priznanjem da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića nakon više od dvije decenije braka, a sada se ovim povodom oglasio voditelj Božo Dobriša.

Naime, Božo je istakao da je ovu informaciju znao mnogo prije nego što ju je Dragana potvrdila, ali da to nije iskoristio tokom intervjua koji je radio sa njom.

- Znao sam da se Dragana Mirkovic razvodi, ali iz poštovanja prema njoj kao ženi i njenoj karijeri to nisam iskoristio na pres konferenciji u Podgorici koju sam ja vodio. Koleginica iz Crne Gore koja ništa nije znala je pitala: "Koja je vaša pjesma omiljena Toniju?" Vidio sam neku maglu tada u njenim očima. Baš mi je žao - poručio je Dobriša za naš portal.

Podsjetimo, pjevačica Dragana Mirković je zatekla mnoge kada je objelodanila da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića, budući da su njih dvoje slovili za jedan od najskladnijih estradnih parova duže od dvije decenije.

Ipak, nakon što je Dragana podijelila ove vijesti sa javnošću, njeni obožavaoci su odmah primijetili da je Mirkovićeva u poslednjoj objavljenoj pjesmi "Kriva" još prije tri mjeseca nagovijestila da ona i Toni žive na dvije odvojene adrese, kao i da je Bijelić već našao sreću pored druge.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:23