/ -JUTJUB/SKRINŠOT
13/01/2024 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Paramore najavili povratak obradom pjesme za album u čast Talking Headsa

Prošlog mjeseca, trio koji čine Hejli Vilijams, gitarista Tejlor Jork i bubnjar Zak Faro, obrisao je sve postove i fotografije sa svojih društvenih mreža

Paramore su najavili povratak obradom pjesme za album u čast Talking Headsa, pošto su nedavno obrisali svoje društvene mreže. Ova objava dolazi posle spekulacija o raspadu benda.

Prošlog mjeseca, trio koji čine Hejli Vilijams, gitarista Tejlor Jork i bubnjar Zak Faro, obrisao je sve postove i fotografije sa svojih društvenih mreža, dok je zvanična web stranica prikazivala poruku o grešci 404. Ovo se desilo po što je bend izrazio "stepen nesigurnosti" u vezi sa svojom budućnošću, posle završetka njihove turneje This Is Why i nedavno ispunjenih obaveza prema njihovoj izdavačkoj kući.

Dalje spekulacije o bendu nastale su prošle nedjelje, kada je objavljeno da će otkazati svoj nastup kao headlineri na ALTer Ego Festivalu, prije nego što je saopšteno da se Paramore priprema za novu eru i novi ugovor o snimanju.

Sada se trio ponovo aktivirao. Vraćajući se na Instagram 10. januara, Paramore su podelili teaser za svoju obradu pjesme "Burning Down The House" Talking Heads, koja će se naći na predstojećem albumu u čast ovog benda.

U klipu se vidi pjevačica Hejli Vilijams kako preuzima paket koji joj je dostavljen na kućnu adresu. Otvarajući ga, otkriva kultno preveliko odijelo frontmena Talking Heads Dejvida Birna, koje je nosio u filmu "Stop Making Sense".

Zatim Hejli izvlači traku sa vrha boks-uređaja i obraća se svojim kolegama iz benda reijčima: "Imam traku koju bih željela da vam pustim", isto ono što Birn kaže dok predstavlja pjesmu "Burning Down The House" u koncertnom filmu. Paramore obrada ove pjesme služi kao pozadinska audio numera u tizeru. Njihova obrada pjesme je prva numera na albumu "A Stop Making Sense: A Tribute Album", na kojem će 16 izvođača obraditi po jednu od 16 pjesama. Datum izlaska još nije najavljen, ali će ga objaviti A24 Music.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 03:31