/ -SHUTTERSTOCK
31/01/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pokloni vrijedni 36.000 dolara: Šta se krije u luksuznim kesama za dodjelu Grammyja?

Kao i uvijek, događaj će okupiti značajna imena iz svijeta muzike, ali bez obzira na osvojene nagrade, svi će otići s vrijednim poklonima iz Lash Fary‘s Distinctive Assets

Ceremonija dodjele Grammy nagrada se bliži, a sada je poznato i šta se krije unutar luksuznih poklon kesica koje se daju izvođačima i voditeljima.

Naime, 66. dodjela Grammy nagrada održaće se 5. februara u Crypto.com Areni, koja se nalazi u Los Angelesu. Kao i uvijek, događaj će okupiti značajna imena iz svijeta muzike, ali bez obzira na osvojene nagrade, svi će otići s vrijednim poklonima iz Lash Fary‘s Distinctive Assets.

Naime, ova kompanija slavi 25 godina partnerstva s Akademijom za dodjelu Grammyja, a pokloni koje će ove godine dijeliti su vrijedni čak 36.000 dolara te je planirano oko 145 poklona za prisutne goste.

"Bila je privilegija i čast biti mali dio najveće muzičke večeri u posljednjih 25 godina. Vjerujem da su naši pokloni tako dobro prihvaćeni jer variraju od funkcionalnih do nevjerovatnih, a istodobno prihvaćaju inkluzivnost i filantropiju", naveli su iz kompanije.

Kada je riječ o sadržaju kesica, navedeno je da će uključivati veganski napitak iz 1MD Nutritiona, knjigu Mitchella S. Jacksona "Fly: The Big Book of Basketball Fashion", prenosna i antimikrobna sjedala za lične stvari iz BAGCEIT-a, proizvode za njegu kože Banila Co., hranilice za ptice Bird Buddy, prenosne blendere BlendQuik, slatkiše Brownie Points, performans s mađioničarem i mentalistom Carlom Reads Mindsom.

Potom su naveli da će kesica sadržavati i preparate za njegu kože Danucera, Dyson Zone slušalice za uklanjanje buke, proizvode EpicLight Beauty, pristup VIP uslugama iz kompanije FLY LYFE, Furby Furblets elektroničke igračke, proizvode za uljepšavanje Garnier, serum i kremu Goodal, terapiju crvenim svjetlom Helight, obući brenda HEYDUDE shoes, knjigu Vicki Sokolik "If You See Them", kolagen u gumenim bombonama iHerb, proizvode od imPRESS Beauty, Inaru čokolade, preparate za njegu kože od brenda INSTYTUTUM, proizvode Karma Nuts, proizvode za kosu od brenda Kerastase, proizvode brenda KISS, kokice KUDO Protein, mješavine za palačinke i vafle od Living Prana, proizvode L‘Oréal Paris i igru Monopol Knock Out.

Impresivnu listu poklona za Grammy nastavljaju: proizvodi i usluge Music Connectiona, gurmanska so Nana‘s All Purpose Alkaline, usluge Nativa SPA, probiotički jogurti s jagodama Nature‘s Garden, proizvodi NaturGeeksa, torba brenda Olympia USA, pozlaćeni prsten kompanije OOVO, igračka za djecu Orboot kompanije PlayShifu, čarape brenda Pair of Thieves, proizvodi brenda Pardon My Fro, kapa organizacije PETA, pića brenda Poppi, časopis Power of Positivity, torba brenda Sattache, odjeća koja promoviše mentalno zdravlje SEE THE WAY I SEE, serum brenda Serucell, proizvodi za njegu nakita kompanije Shinery, hrana za pse i mačke Smack Pet Food, Soapy Faith ulje za tijelo, proizvodi za njegu kože brenda SOLAWAVE, knjiga kompanije STEM4Real, poslastice iz Sugarfina, artikli iz linije za njegu kose za muškarce The Hair Forge, šampon i regenerator brenda TRUSS Professional, proizvodi brenda Wella Professionals, preparati za njegu kose, kože i tijela brenda WEN by Chaz Dean, vaučer za savjetovanje o spavanju od Wespera i električni otvarač za pjenušava vina od Wine Enthusiasta.

Inače, domaćin ovogodišnje ceremonije je komičar i pisac Trevor Noah, a prijenos uživo će biti dostupan na CBS-u i Paramount+.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 19:44