Tito Džekson / - FACEBOOK
16/09/2024 u 08:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Preminuo brat Majkla Džeksona

Brat legendarnog Majkla Džeksona i član grupe Jackson 5, Tito Džekson, preminuo je u 70. godini života.

Prema saznanjima Daily Mirror-a, Tito Džekson preminuo je od srčanog udara koji se dogodio dok je vozio.

Kako je prije manje od mjesec dana imao nastupe sa svojim bendom, ništa nije naslućivalo da će se ovo dogoditi. Tito je prije svega dvije nedjelje fotografisan sa članovima Jackson 5, Džekijem i Marlonom Džeksonom, na Fool in Love Festivalu u Holivud Parku u Kaliforniji.

Tužne vijesti potvrdio je i bivši menadžer poznate porodice i Titov dugogodišnji prijatelj, Stiv Menig, koji je za Entertainment Tonight izjavio da je brat Majkla Džeksona preminuo u nedelju, najverovatnije dok je vozio iz Nju Meksika u Oklahomu.

Podsjetimo, grupu Jackson 5 činili su Majkl, Tito i njihova braća Džermi, Marlon i Džeki Džekson, a neki od njihovih najpoznatijih hitova jesu „Can You Feel It“, „I Want You Back“ i „Shake Your Body“.

New York Times otkrio: Majkl Džekson je u vrijeme smrti imao dugove veće od 500 miliona dolara

Tito nikada nije krio koliko mu je teško pala Majklova smrt, kao i porodične svađe koje su uslijedile. U izjavama je uvijek naglašavao da ga te stvari ne zanimaju, kao i da se trudi da očuva uspomenu na starijeg brata.

- Svijet nije bio ljubazan prema Majklu uopšte. Ne znam zašto. Uvijek sam govorio da, ako ga ne bismo imali, sigurno bi nam nedostajao. Njegova smrt bila je velika tragedija. Svijet je definitivno propustio mnogo dobrote od njega, jer on nije bio samo muzičar ili umjetnik, bio je brižna osoba. Volio je da daje - izjavio je jednom prilikom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 08:26