Brižit Makron / EPA-EFE - SARAH MEYSSONNIER/POOL
10/09/2024 u 23:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Prva dama Francuske pojavljuje se u epizodi serije ‘“Emili u Parizu“

Supruga francuskog predsjednika Brižit Makron se kratko pojavljuje u epizodi hit serije o modi "Emili u Parizu", čija se nova sezona od četvrtka emituje na Netfliksu, otkriva danas magazin Elle.

- Prva dama Francuske, Brižit Makron, nosiće svoju odjeću koju je sama odabrala, bez ikakvih uputstava od strane produkcije serije - potvrdio je Netfliks.

U četvrtak će drugi dio četvrte sezone biti dostupan na toj striming platformi.

Lili Kolins, zvijezda serije kazala je za magazin da je ideja da prva dama gostuje u epozodi bljesnula kada su ona i tvorac serije Daren Star Makron sreli u Jeliseju u decembru 2022. godine.

- Ona je veliki obožavalac serije i evokaciju svog lika u prvoj sezoni je prihvatila sa puno humora. Snimanje sa njom je bilo zadovoljstvo. i čast i prava sreća - kazala je Kolins.

Od kada je počela da se emituje 2020. godine, serija je osvojila publiku i dospjela na naslovnice. Ima onih koji je vole, onih koji to mrze, i onih koji vole da je mrze.

„Emili u Parizu“ je na svojim počecima u Francuskoj bila posebno kritikovana zbog naglašavanje fantazije o Gradu svjetlosti sa beretkama i bagetima i zbog predstavljanja prestonice na previše instagramičan način.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 23:15