Rammstein uskoro u Beogradu / -INSTAGRAM
01/04/2024 u 15:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rammstein dovozi 77 šlepera opreme u Beograd

Samo za izradu bine biti potrebno 6 dana - tri dana biće neophodno je da se montira čelična konstrukcija bine, dok će isto toliko vremena biti potrebno da se obezbijedi adekvatan zvuk i svjetlo

​Rammstein, jedan od najupečatljivijih i najznačajnijih bendova u svijetu rok muzike, ponovno stiže u Beograd - u okviru svoje gotovo rasprodate Evropske stadion turneje 2024, a koncerti su zakazani u dva uzastopna dana, 24. i 25. maja. I dok fanovi širom regiona željno iščekuju Rammstein da zapale Ušće, detalji u vezi sa koncertom dodatno pojačavaju uzbuđenje.

Legendarni njemački bend, poznat po svojim epskim performansima i ekscentričnom stilu oduševiće domaće fanove po treći put, obećavajući najveći spektakl koji je srpska prestonica ikada vidjela.

Uzimajući u obzir brojne impresivne činjenice o produkciji, nije iznenađujuće što je dolazak čuvenog benda postao događaj koji se ne smije propustiti. Za potrebe dva koncerta Rammsteina, u Beograd se dovozi nevjerovatnih 77 šlepera opreme, a na Ušću gotovo da se pravi mini-grad!

Koncertni prostor zauzimaće oko 240 hiljada kvadratnih metara, a na realizaciji koncerata biće uključeno oko 1500 ljudi! Izgradnja infrastrukture počeće mjesec dana pred zakazane nastupe, a da se radi o događajima kakav region nije vidio govori i podatak da će samo za izradu bine biti potrebno 6 dana - tri dana biće neophodno je da se montira čelična konstrukcija bine, dok će isto toliko vremena biti potrebno da se obezbijedi adekvatan zvuk i svjetlo.

Dodatno, poznato je da Rammstein ima impresivne scenske nastupe i nevjerovatne pirotehničke efekte, pa se očekuje da i u srpskoj prestonici bend po nastupu potroši oko 265 galona specijalnog benzina (više od 1200 litara), što je samo dio onoga što ovaj spektakl čini nezaboravnim.

Podsjetimo, koncerti u Beogradu jedinstvena su prilika za sve fanove Rammsteina u regionu, jer će prestonica Srbije biti jedini grad u ovom dijelu Evrope koji će imati čast da ugosti ovu legendarnu grupu - Beograd se našao na listi od ukupno 16 gradova koji će biti dio ove spektakularne evropske Stadion turneje, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 18:50