Dzoni dep / -EPA
24/04/2024 u 08:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rediteljka otkrila kako je raditi sa Džonijem Depom: Svi su ga se plašili

Majven Le Besko, francuska glumica i rediteljka biografskog filma "Madam di Bari" u kojem Džoni Dep igra glavnu ulogu, otkrila je kako je bilo sarađivati sa poznatim glumcem.

Glumica Lola Glaudini, koja je s Depom radila na filmu "Blow", prošlog mjeseca ga je optužila za verbalno zlostavljanje na setu filma iz 2001. godine, a Maiven je u nedavnom intervjuu za Independent otkrila da ni snimanje filma "Madam di Bari" nije prošlo glatko, prenosi Unilad.

Rediteljka i kontroverzni glumac imali su različite kreativne vizije, što je povremeno dovelo do nesuglasica.

- Džoni je napisao novu verziju scenarija, s kojom nisam bila zadovoljna. Njegov scenario nije funkcionisao. Počela sam da snimam bez promjena koje je on tražio, što je on shvatio kao uvredu - rekla je glumica.

Otkrila je i da nekad nije htio da se pojavi na setu, kao i da je očekivao da ga svi svo vrijeme tretiraju kao legendu.

- Moram biti iskrena. Teško je raditi s njim. Filmska ekipa ga se plašila jer ima drukčiji smisao za humor, i nismo znali hoće li se pojaviti na vreme, ili da li će moći da izgovoriti svoj tekst. Čak i kada bi se pojavio na vreme, filmska ekipa ga se bojala - dodala je Maiven.

Redateljka i glumac su prije snimanja imali prijateljski odnos, ali otkako se snimanje završilo, više nisu u kontaktu. Uprkos svemu, nije požalila što mu je dala ulogu.

- Džoni je za mene veliki genije, ali on živi u drugom svijetu. Ne mogu da komuniciram s njim - objasnila je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 08:59