/ -INSTAGRAM
22/06/2024 u 17:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rijana progovorila o borbama i posledicama dvije trudnoće

Rijana je nedavno govorila o posledicama trudnoće nakon što je rodila sinove Rzu, koji ima 2 godine i Riota koji ima 10 mjeseci.

Poznata pjevačica se u poslednje dvije godine ostvarila dva puta u ulozi majke, a na društvenim mrežama, kao i javnosti ne krije svoju sreću kada su u pitanju njeni sinovi. Iako joj majčinstvo ne pada teško, puno poslovnih obaveza je ponekada poremeti.

Nedavno je govorila o svojoj novoj liniji za njegu kose, ali i o tome da je zbog trudnoće izgubila dosta kose, te da je najbolje rešenje bilo da se ošiša na kratko i pusti svoju kosu da raste ispočetka.

"Nisam očekivala da će se to dešavati u talasima. Mislila sam da će se to jednostavno dogoditi i da će kosa ponovo porasti", rekla je pjevačica za Refinery29 na zabavi povodom lansiranja Fenty Hair u Los Anđelesu.

Napomenula je da je počela da gubi kosu u pramenovima i na kraju naučila da prihvati gubitak kose tako što je postala "kreativnija i snalažljivija" sa svojim frizurama.

Prije četiri godine, Riri je počela da razvija svoju liniju za njegu kose Fenty Hair, koja je zvanično lansirana 13. juna. U govoru održanom tokom zabave povodom lansiranja, rekla je: "Razmišljajući o svim tipovima kose, razmišljajući o svim brendovima koje sam voljela tokom cijelog života, pomislila sam, ‘Ako nije bolje od ovog, ne može raditi.‘"

Rijana je dodala: "Razvijajući se kao žena i čak kao umjetnica, kosa je bila veliki dio toga i odraz svega što osjećam. Tako da se često mijenja, a moja kosa prolazi kroz mnogo toga. Praveći ovaj brend, morala sam uzeti u obzir sve te stvari. Želim da izgledam sjajno, ali želim da moja kosa bude zdrava. Kako to da postignem? Svi moji proizvodi moraju jačati i obnavljati kosu dok ja jednostavno izgledam fantastično."

Na Instagramu, Rijana je napisala: "Pokrećem fleksibilnu liniju proizvoda ne samo za svaku želju u vezi sa kosom, već je svaki proizvod dizajniran da jača i obnavlja sve tipove kose, što nam je zaista potrebno!"

Na Iksu (ranije poznatom kao Tviter), Rijana je u objavi napisala: "Nova porodica stiže! #fentyhair dolazi i vrijeme je da konačno dobijete iskustvo sa kosom koje ste čekali. Znate koliko mi znači promjena frizura. Imala sam skoro svaku teksturu, boju, dužinu, od umetaka do pletenica do prirodne kose – tako da pokrećem fleksibilnu liniju proizvoda ne samo za svaku želju u vezi sa kosom, već je svaki proizvod dizajniran da jača i obnavlja sve tipove kose, što nam je zaista potrebno! Vrijeme je za igru i jačanje kroz stil."

Kako je i sama istakla ona je svoje nove Fenty proizvode isprobala i na svojim sinovima, te je time potvrdila da su prozvodi bezbijedni i kvalitetni za korišćenje kao što je slučaj i sa svim Rijaninim proizvodima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. jun 2024 18:33