/ -INSTAGRAM
01/02/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tamara Milutinović najavila povratak na scenu

Novom fotografijom obradovala fanove

Pjevačica Tamara Milutinović najnovijom objavom privukla je veliku pažnju i oduševila svoju publiku.

Prije nešto manje od godinu dana, u aprilu 2023. godine, popularna pjevačica Tamara Milutinović stala je na "ludi kamen" i rekla "da" svom izabraniku, fudbaleru Darku Jevtiću.

Na intimnoj proslavi, na salašu Nataše Bekvalac pokraj Novog Sada, par je u društvu najbliže porodice i prijatelja ozvaničio svoju ljubav, a tom prilikom su otkrili da iščekuju i svoje prvo dijete. Tom prilikom su otkrili i pol, a svoju sreću nakon što su saznali da očekuju djevojčicu nisu mogli da sakriju ni pjevačica, ali ni fudbaler.

Nedugo nakon vjenčanja, Tamara je svoju publiku obavijestila o njenoj odluci da pauzira svoju karijeru kako bi trudnoću provela u miru i daleko od očiju javnosti. Nakon porođaja, pjevačica se u potpunosti posvetila ćerkici Emili, a kako je Darko potpisao ugovor sa jednim fudbalskim klubom u Rusiji, veliki dio obaveza oko bebe je ostao samo na Tamari. Ipak, ona je sada obradovala svoje pratioce najnovijim storijem na Instagramu i otkrila da se polako, ali sigurno vraća muzici.

Tamara je naime objavila snimak iz studija i time stavila do znanja da radi na novoj muzici. "Samo čekajte", je napisano na stikeru koji je okačila uz svoju fotku iz studija. Iako nije ništa otkrila o tome da li će se uskoro vratiti nastupima, evidentno je da pjevačica vrijedno radi na novim projektima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 16:46