Tejlor Svift / - SKRINšOT/JUTJUB
11/09/2024 u 08:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Tejlor Svift podržala Kamalu Haris nakon debate s Trampom

Američka pop megazvezda Tejlor Svift podržala je demokratsku potpredsjednicu Kamalu Haris kasno u utorak nakon predsjedničke televizijske debate između Haris i republikanskog bivšeg predsjednika Donalda Trampa.

Svift je u objavi na Instagramu rekla da će glasati za potpredsjednicu SAD na američkim izborima 5. novembra za koje ankete pokazuju da će biti vrlo neizvjesni.

Objava Tejlor Svift uključila je sliku pjevačice s mačkom, a njena je izjava potpisana kao “ljubiteljka mačaka bez djece”, u očiglednoj aluziji na primjedbe koje je prethodno izneo Trampov kandidat za potpredsjednika Džej Di Vens. Vens je ranije u jednom intervjuu vodeće demokrate opisao kao “gomilu ljubiteljki mačaka bez djece”.

- Glasaću za Kamalu Haris i Tima Volca na predsjedničkim izborima 2024. Glasam za @kamalaharris jer se ona bori za prava i stvari za koje vjerujem da im je potreban ratnik da ih brani - rekla je Svift u svojoj objavi.

Kamala Haris ima veliku podršku u industriji zabave. Podržali su je mnogi holivudski glumci, producenti i reditelji, rekavši da vide Haris, koja je rođena u Kaliforniji, kao svog kandidata.

(VIDEO) Debata Haris - Tramp: Mnogo "vatre" i dvije različite vizije Amerike

U avgustu je Tramp objavio lažnu sliku na društvenim mrežama na kojoj Svift traži od ljudi da glasaju za njega na izborima u novembru.

Svift je to spomenula u svojoj objavi kasno u utorak, rekavši da je Trampov potez “zaista dočarao moje strahove oko vještačke inteligencije i opasnosti od širenja dezinformacija”. Dodala je: “To me je dovelo do zaključka da moram biti vrlo transparentna u pogledu svojih stvarnih planova za ove izbore kao glasača.”

Kandidat Kamale Haris za potpredsjednika Tim Volc bio je u etru na MSNBC-u kada je najavljena podrška Tejlor Svift.

- Pokrenite stvari - rekao je Volc u apelu za “Swifties” na MSNBC-u kada su ga upitali o njezoj podršci. - Neverovatno sam zahvalan - rekao je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 20:31