Treća noć u Splendidu uz Severinu / -BORIS ŠEKULARAC
03/01/2024 u 16:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Treća spektakularna noć u Hotelu Splendid: Severina imala i horsku pratnju za pjesmu "Ivanova Korita"

Večeras Turistička Nova godina, zvanični početak nove radne godine

Najveći budvanski rizort Splendid Conference&SpaResort i treću noć zaredom je svojim mnogobrojnim gostima priredio provod za pamćenje i pobrinuo se da im na najbolji mogući način otpočne nova 2024. godina. Niz nastupa velikih regionalnih muzičkih diva nastavila je neponovljiva Severina koja je gostima priredila pravi spektakl.

image

Treća noć u Splendidu uz Severinu

-BORIS ŠEKULARAC

Svojim velikim hitovima i zaraznom pozitivnom energijom pokrenula je sve na ples i sjajnu zabavu. Uglas su se pjevali stihovi pjesama kao što su "Italiana", "Bred Pit", "Dobrodošao u klub", "Grad bez ljudi"… Pravu erupciju oduševljenja Seve je izazvala izvođenjem pjesme "Ivanova Korita" kada su se svi približili bini i horski pjevali uz pop divu, prenose iz Media Biroa.

image

Treća noć u Splendidu uz Severinu

-BORIS ŠEKULARAC

U pratećem programu su i sinoć nastupili Splendid Big Bend vokalno instrumentalni sastav zadužen za evergrin hitove, Saxonique duo i orkestar Žutog Serhatlića.

Nakon tri senzacionalne večeri novogodišnjeg programa uz nastupe Bekute, Rozge i Severine, hotel Splendid će večeras biti domaćin najveće proslave u branši - Turističke Nove godine. Manifestaciju koja skoro deceniju i po okuplja sve predstavnike turističke privrede, organizuje Crnogorsko Turističko Udruženje (CTU) kao svečani početak nove radne godine. Večeras će za dobar provod biti zadužen i Edo Abdović, orkestar Žutog Serhatlića, Saxonique duo, DJ i gost iznenađenja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:44