/ -MILETA MIRčETIć/TELEGRAF.RS
27/09/2024 u 14:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Udaje se pjevačica Ivana Nikolić: Već pet godina uživaju u ljubavi

Vlada je Ivani kupio vjerenički prsten i njih dvoje će uskoro stati na ludi kamen

Ivana Boom Nikolić, bivša članica popularne grupe "Hurricane", sprema se za najvažniji korak u životu - udaju. Iako svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti, otkriveno je da je Ivana već pet godina u srećnoj vezi sa Vladom, bivšim sportistom i ličnim trenerom, koji je živio i radio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima prije nego što se vratio u Srbiju zbog nje.

Prema riječima bliskog izvora, par je nedavno započeo zajednički život, ali Ivana i dalje odlučno krije svog izabranika od javnosti, jer želi da izbjegne uticaj privatnog života na svoju karijeru.

- Ivanin dečko se zove Vlada i ne bavi se javnim poslom. Sportista je, jako je lijep i zgodan, a živio je godinama u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje je radio kao lični trener. Zbog nje se vratio u Srbiju prije dvije godine, kada su otpočeli i zajednički život - ispričao je izvor blizak zaljubljenom paru.

Vlada, koji nije javna ličnost, potpuno podržava njenu odluku, jer ga slava nikada nije interesovala.

- Vlada je stalno s njom, ali niko ne zna da joj je on dečko. Odlaze često u šoping, bioskop, vozi je na javna dešavanja i dolazi po nju, ali mnogi misle da joj je to vozač ili neko iz tima ko joj pomaže oko karijere. Njemu ne smeta što je javnosti nepoznat, jer ga slava nikada nije interesovala. Dogovorili su se, a tako su ih posavjetovali i ljudi iz medija, da je za njenu karijeru bolje da privatni život skriva. Kako važi za jednu od najpoželjnijih žena s javne scene, a udvaraju joj se i žene i muškarci koji dolaze na njene nastupe, smatraju da bi se broj fanova smanjio ukoliko bi se saznalo da je zauzeta - otkrio je izvor.

Prije oko godinu dana, kamere emisije "Paparaco lov" zabilježile su Ivanu i Vladu u jednom tržnom centru, gdje je on nosio njene kese. Iako su tada kružile glasine da je on njen partner, pjevačica ih je brzo demantovala, podstičući spekulacije da je riječ o njenom vozaču.

- Vlada je Ivani kupio vjerenički prsten i njih dvoje će uskoro stati na ludi kamen. Kao što skrivaju vezu, tako će se i taj čin vjenčanja vjerovatno desiti tajno. Ni jedno od njih dvoje se ne opterećuju time šta će ko reći o njihovoj odluci, jer im je bitno samo ono što se dešava u njihova četiri zida - rekao je za kraj izvor za Informer.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 14:14