/ -INSTAGRAM
27/09/2024 u 16:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Udala se Lana del Rej

Pjevačica Lana del Rej je zvanično udata žena i to, na iznenađenje svih, rekla je "da" čovjeku sa kim je ozvaničila vezu prije mjesec dana.

Naime, njen izabranik je turistički vodič i čuvar aligatora Džeremi Difren, a venčanje su napravili u Luizijani, u istom zalivu na kom Džeremi vodi svoje popularne ture čamcem po močvari.

Na snimcima, koje je ekskluzivno objavio "Daily Mail", vidi se kako 39-godišnja pjevačka zvijezda hoda u lepršavoj vjenčanici po šljunkovitim tragovima vozila, a do oltara je prati njen otac Robert Grant. Lana, čija je neto vrijednost 30 miliona dolara, odabrala je "tajnovito" vjenčanje i poprilično - jednostavno i skromno, što je mnoge dodatno iznenadilo, nakon smirenih emocija što je uopšte bilo vjenčanja. Džeremi je nosio crno odelo, smeđe kožne cipele i bijelu košulju za njihovo vjenčanje u dvorištu, kako prenosi "Daily Mail".

Nakon što su stupili u brak, Džeremi, koji je rodom iz Luizijane i razvedeni otac troje djece, zgrabio je Laninu ruku i krenuli su zajedno na prijem.

Mladenci su prošli pored njegovih čuvenih čamaca sa kojima vodi ture, a koji je bio takođe ukrašen bijelim cvjetovima. Tu su bili i Lanina sestra Kerolajn Grant i brat Čarli Hil-Grant. Za prijem, Lana je dodala svijetloplavu satensku mašnu na svoju kiku, koja je padala preko ramena, kao po njihovom običaju da se "valja nositi nešto plave boje", prenosi Ona.rs.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 16:48