Karla Bruni / - FOTO: EPA
16/10/2024 u 17:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Bivša prva dama Francuske oduševila na pisti u šestoj deceniji

Nekadašnja prva dama, manekenka i muzičarka dobila je čuvena krila u 57. godini i pokazala kako ona to radi u izazovnoj odjeći, dok su sve oči širom svijeta uprte nju.

Ovaj potez i šetnja modnom pistom desila poslije gotovo četiri decenije, a vjerovatno je i posjlednji put da ćemo italijansko-francusku ljepoticu gledati u kultnom donjem vešu, kako se našalila u intervjuu za Page Six.

- U mojim godinama?! Veoma je uzbudljivo, ali i neodoljivo, zaista jeste. Jer, niko se nikad ne navikne da bude na modnoj pisti, bez obzira na to koliko imate iskustva i koliko dugo se time bavite", izjavila je Karla Bruni koja se za ovu specijalnu priliku nije puno pripremala, za razliku od ostalih manekenki poput Adrijane Lime koja je ponovo zablistala u punom sjaju i, čini se, nikad mršavija.


- Sa 57 godina... Moraš imati trezveniji život. Ne pijem puno, možda jednom mjesečno, a najvažniji su dobar san i puno vježbanja - poručila je slavna ljepotica.

Adriana Lima se vratila na modnu reviju "Victoria‘s Secret" nakon šest godina

U svijet manekenkstva uplovila je sa samo 19 godina, a tokom karijere sarađivala je sa prestižnim modnim kućama, ali saradnja s Victoria‘s Secret brendom joj je posebna, a najviše voli druženje s koleginicama prije same revije, odnosno dok traju pripreme za izlazak na pistu.

- Zabavno je postati anđeo. Dobiću krila! Jedino mi je žao što mi suprug nije ovdje, dobio bi srčani udar! - izjavila je nekada jedna od najmoćnijih žena Evrope prije revije, prenosi Superžena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. oktobar 2024 17:16