Kluni i Sendler snimaju u Italiji / - RTS
09/05/2024 u 15:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Džordž Kluni i Adam Sandler snimaju film u Italiji

Stanovnici Milana navikli su da na ulicama svog grada, naročito onim koje se nalaze u Kvadrilatero dela moda, gdje je i ulica Montenapoleone, sreću glumačke zvijezde.

Ali kada na ulicamae prepoznaju holivudke zvijezde, ne mogu da odole da se fotografišu sa njima, kao ni mnogobrojni turisti.

Poznati holivudski glumac Adam Sandler boravi u Italiji i prošetao je ulicama Milana, jer snima novi film sa glumcem Džordžom Klunijem.

Adam Sandler, za koga je magazin Forbs pisao da je najplaćenija zvijezda u Holivudu (zaradio je 73 miliona eura samo u 2023), nalazi se u Italiji sa porodicom i nerazdvojnim buldogom Bagelom.

Prije posjete Milanu glumci koji rade na novom filmu boravili su u Kaorsu u provinciji Pjaćenca, gdje je prije nekoliko dana Džordž Kluni proslavio 63. rođendan zajedno sa Sendlerovom kćerkom Sejdi Medison, koja je 6. maja napunila 18 godina.

Adam Sandler je već boravio u Milanu 2018. godine kada je sa glumicom Dženifer Aniston snimao neke od scena iz filma Misterija ubistva.

Prije nekoliko dana Sandler i Kluni odjeveni u odjeću devedesetih snimali su scene na Kolosjeku 21, Centralnoj željezničkoj stanici u Milanu.

Po nezvaničnim informacijama, italijanski mediji pišu da će ekipa filma za nekoliko dana preći u Areco i Pjaćencu, kako bi nastavila sa snimanjima.

Američki mediji prenose da je reditelj filma Noa Baumbah, a u filmu će glumiti Laura Dern, italijanska glumica Alba Rorvaher.

Neke od pretpostavki su da će se film zvati Jay Kelly, po imenu glavnog lika koga glumi Džordž Kluni.

Inače, glumac Džordž Kluni demantovao je vijest da prodaje svoju vilu Oleandru na jezeru Komo u Italiji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 10:25