Vjenčali se Anastasija i Nemanja / - IPRINTSCREEN/INSTAGRAM/AC3ISB4CK
28/05/2024 u 14:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vjenčali se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj: Ceca presrećna

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj vjenčali su se danas tajno i ovjekovječili svoju ljubav i pred zakonom.

Oni su se, naime, vjenčali pred matičarem u vili Ražnatovića na Dedinju, a iznenadili su svojim stajlingom za ovu priliku.

Anastasija je, naime, nosila svilenu vjenčanicu bez rukava, koja je padala do poda, a sa jedne strane je bila nešto duža. Ono što je zanimljivo, barem sudeći po fotografiji koju je njen brat Veljko objavio, jeste da je mlada pjevačica obukla haljinu krem boje, umjesto klasične bijele. 

S druge strane, Nemanja je bio u potpuno opuštenom izdanju - bijeloj majici i crnim pantalonama.

Za porodicu Ražnatović danas je radostan dan zbog venčanja Anastasije i Nemanje Gudelja, koji su su i zakonski ozvaničili brak. Ceca Ražnatović se oglasila odmah povodom udaje ćerke.

Udala se Anastasija Ražnatović

- Svi smo presrećni i jako smo se radovali ovom danu! Želim im da se vole i poštuju, a da sve što život nosi prolaze u ljubavi - poručila je presrećna Ceca za medije, čiji su roditelji došli iz Žitorađe kako bi prisustvovali važnom činu njihove unuke. Sve to ovjekovječio je Veljko Ražnatović, koji se fotografisao sa babom i dedom.

Podsjetimo, par se vjenčao u manastiru Rajinovac prošle godinu u julu, a na ceremoniji su, takođe, bili samo njihovi najuži članovi porodice. Anastasija je tada nosila dugu bijelu haljinu na jedno rame, dok su burme platili 3.000 evra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jul 2024 15:23