/ -INSTAGRAM
02/08/2024 u 16:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Život Britni Spirs na filmskom platnu

Holivudski studio kupio prava na njene memoare

Studio Universal kupio je prava na knjigu Britni Spirs (Britney Spears), njene memoare ‘The Woman in Me‘, a film će režirati Džon M. Ču (Jon M. Chu) i Mark Plat (Marc Platt). Pjevačica je na društvenim mrežama napisala kako s Platom radi na ‘tajnom projektu‘, navodi Variety. - On je napravio sve moje najdraže filmove - napisala je i poručila fanovima da prate razvoj situacije.

Njeni memoari izašli su prošle godine, a samo u SAD se knjiga prodala u 2,5 miliona primjeraka. U knjizi je Britni pisala o svom životu od ‘Mickey Mouse Cluba‘, o teškoj situaciji sa svojim ocem, ali i o bivšem momku Džastinu Timberlejku (Justin Timberlake).

Osim štampanog primjerka, jako je popularna i audioknjiga kojoj je naratorica Mišel Vilijams (Michelle Williams).

- Dala sam srce i dušu u ove memoare i zahvalna sam svojim fanovima i čitaocima širom svijeta na njihovoj podršci - rekla je svojevremeno Spirs. Ona je od 2008. do 2021. bila pod konzervatorstvom svog oca, a na sudu je prije tri godine tvrdila da ju je zlostavljao prije nego što je sudac ukinuo konzervatorstvo. U maju ove godine finalizirana je njena rastava od Sama Asgarija.

Od tada živi relativno mirnijim životom, obožava objavljivati snimke sebe kako pleše na društvenim mrežama, a šta je s njenom muzičkom karijerom?

- Nikada se više neću vratiti u muzičku industriju. Tajno pišem pjesme za druge izvođače - rekla je jednom prilikom, piše 24sata.hr.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 07:50