Silvester Stalone / - FOTO: EPA
25/04/2023 u 20:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Silvester Stalone: Film „Stop! Or My Mom Will Shoot“ jedan od najgorih koji sam snimio

Najgori film koji sam ikad snimio, možda jedan od najgorih filmova u cijelom Sunčevom sistemu, uključujući vanzemaljske produkcije koje nikad nismo vidjeli. Pljosnati crv bi mogao da napiše bolji scenario od Stop! Or My Mom Will Shoot“, ogorčeno je rekao novinarima 2006

Možda je glumac s više od pedeset godina staža u poslu, ali Silvester Stalone je priznao da nisu svi njegovi filmovi bili uspješni. Zvijezda Rokija je tokom intervjua nazvala jedan film u kojem je glumila jednim od najgorih filmova u cijelom Sunčevom sistemu.

Stalone je ranije priznao da je kao mlađi glumio u filmu za odrasle, čime se baš i ne ponosi. U to vrijeme se borio da se probije u filmsku industriju i nakratko je bio beskućnik, ubrzo nakon što se preselio u Njujork. Nakon što je proveo tri dana spavajući na autobuskoj stanici, vidio je reklamu za film za odrasle „The Party at Kitty and Stud’s“ i iz očaja se odlučio na audiciju.

U prethodnom intervjuu za Plejboj rekao je magazinu da je morao ili „da snimi taj film ili nekoga da opljačka“ nakon što je iznenada izbačen iz stana.

„Bio sam na kraju, na samom kraju“, iskreno je priznao Stalone. Srećom, glumac je zaradio 200 dolara za svoju ulogu iz 1970. i uspio je da se vrati sa ivice bankrota.

No postoji još jedan film zbog kojeg slavni glumac još više žali. Prema riječima 76-godišnjeg glumca, mrzio je scenario za „Stop! Or My Mom Will Shoot“ i bio je namamljen na ulogu tek nakon što je čuo da je njegov suparnik Arnold Svarceneger zainteresovan.

Komedija iz 1992. prati Stalonea kao policijskog narednika Džoa Bomovskog, koji mora da trpi svoju mamu (Estel Geti) koja neprestano prekida njegove slučajeve. Arnold Švarceneger je kasnije priznao da se poigravao sa Staloneom rekavši: „Pročitao sam scenario. Bio je tako loš. Radio sam i neke filmove koji su odmah otišli u smeće. To je bilo loše. Ali ovo je bilo jako loše.“

„Rekao sam sebi: ‘Pustiću vijest da sam zainteresovan.’ Znam kako to funkcioniše u Holivudu. Tražio bih tada mnogo novca. Onda bi rekli: ‘Idemo da damo to Staloneu, možda možemo da ga dobijemo za manje novca'“, nastavio je Švarceneger.

Ubrzo nakon toga Stalone je snimio „Stop! Or My Mom Will Shoot“, koji je bio neuspjeh. Iako je na kraju zaradio preko 70 miliona dolara, glumac još uvijek duboko žali što je glumio u tom filmu, prenosi Index.hr.

„Najgori film koji sam ikad snimio, možda jedan od najgorih filmova u cijelom Sunčevom sistemu, uključujući vanzemaljske produkcije koje nikad nismo vidjeli. Pljosnati crv bi mogao da napiše bolji scenario od Stop! Or My Mom Will Shoot“, ogorčeno je rekao novinarima 2006.

Čak se našalio da je film djelovao poput kontrole rađanja rekavši: „U nekim zemljama – Kini, vjerujem – prikazivanje Stop! Or My Mom Will Shoot jednom nedjeljno na državnoj televiziji spustilo je natalitet na nulu. Kad bi ga prikazivali dvaput nedjeljno, vjerujem da bi za dvadeset godina Kina izumrla.“

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 06:55