foto: Instagram / - FOTO: INSTAGRAM
22/09/2023 u 10:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sin crnogorskog političara zaprosio glumicu Mariju Karan

Oboje imaju po brak iza sebe, a atraktivna glumica je imala turbulentan ljubavni život, pa se u medijima često pisalo o njenim skandalima sa bivšim partnerima

Glumicu Mariju Karan vjerio je dečko Marko Gvozdenović, sin crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, nekadašnjeg ministra u Vladi Crne Gore.

Mariju Karan vjerio je izabranik u avgustu ove godine dok su se zajedno provodili na ljetovanju u Crnoj Gori, prenosi Kurir.

Kako se navodi, vjeridbu par čuva u tajnosti zbog bivšeg supruga glumice, Džoela Lubina.

„Sve se odigralo u Rosama. Marija nije očekivala da će biti zaprošena. Od početka zabavljanja veza im je lijepa. Slažu se, vole se i ljubav jednostavno cvjeta. Kad je izvadio prsten i pitao je da se uda za njega, odmah je pristala. Problem joj predstavlja jedino to što nije u dobrom odnosu s bivšim mužem, pa je strah kako će on reagovati i zbog toga ne želi da se javno zna da se opet udaje. Doduše, situacija ni kod Marka nije baš sjajna. I on se brzo razveo, poslije nekoliko mjeseci braka, pa je ispalo da je Marija ‘kriva’. I jedno i drugo su željeli da ovu intimu sačuvaju za sebe, ali šta je tu je“, ispričao je izvor za Kurir.

Marija i Marko su se upoznali u Londonu, na večeri sa zajedničkim prijateljima.

Iako su imali puno obaveza i teško su usklađivali vrijeme, ipak su zajedno putovali kad god im se ukaže prilika, kako je Marija Karan jednom prilikom javno ispričala.

Oboje imaju po brak iza sebe, a atraktivna glumica je imala turbulentan ljubavni život, pa se u medijima često pisalo o njenim skandalima sa bivšim partnerima.

Vijest o vjeridbi glumica nije komentarisala.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:23