/ - HARI POTER I ZATVORENIK IZ ASKOBARA
13/04/2023 u 14:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Snima se serija o Hariju Poteru

Kompanija Warner Bros, koji stoji iza ovog projekta, je u srijedu objavila da će svaka sezona serije biti zasnovana na jednoj od magičnih knjiga u franšizi

Uzbudljive vijesti za fanove “Harija Potera”, jer striming platforma HBO Max zvanično kreće sa realizacijom serije po knjigama J.K. Rouling.

Kompanija Warner Bros, koji stoji iza ovog projekta, je u srijedu objavila da će svaka sezona serije biti zasnovana na jednoj od magičnih knjiga u franšizi.

Međutim, serija će sadržati potpuno novu glumačku ekipu iz filmova u kojima su se proslavili Danijel Redklif (Hari Poter), Rupert Grint (Ron Vizli) i Ema Votson (Hermiona Grejndžer).

Osam filmova o Poteru zaradilo je više od 6 milijardi funti na blagajnama između 2001. i 2011. godine.

J.K.. Rouling je rekla da se raduje što će biti dio nove serije o Hariju Poteru i ući u dubinu i detalje što filmovi nisu mogli da urade.

- Važna mi je posvećenost HBO Max-a o očuvanju integriteta mojih knjiga. Radujem se što ću biti dio ove nove adaptacije koja će omogućiti određeni stepen dubine i detalja koji mogu da pruže samo dugometražne televizijske serije - navela je J.K. Rouling.

- Oduševljeni smo što smo publici pružili priliku da otkrije Hogvorts na potpuno nov način. Hari Poter je kulturni fenomen i jasno je da postoji tako trajna ljubav i žeđ za čarobnjačkim svijetom - naveo je Kejsi Blojs, predsjednik i izvršni direktor HBO & Max Content-a

J.K. Rouling će biti izvršna producentkinja serije zajedno sa Nilom Blerom i Rut Kenli-Lets, piše Daily Mail.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 14:15