/ -TINA IVANOVIC
30/10/2021 u 15:23 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тина Ивановић задовољна реакцијама на нову пјесму

Фолк пјевачица је направила дужу дискографску паузу, али се надавно вратила на музичку сцену са новим хитом Допинг у сарадњи са пјевачем Микелијем

Фолк пјевачица Тина Ивановић направила је дужу дискографску паузу, али се надавно вратила на музичку сцену са новим хитом. У сарадњи са пјевачем Микелијем снимила је дуетску пјесму "Допинг" која je наишла на позитивне коментаре публике.

- Презадољна сам и одличне су реакције, доста се врти по радио станицама тако да сам пресрећна. Чула сма да је била и у избору за хит дана на Радију Д плус што ми је веома драго. Било је вријеме одмора, па нисам стигла да је испромовишем како треба, али сад ће услиједити њена права промоција - казала је Тина.

Инстаграм је лажни живот

- На Инстаграму људи предствљају лажне животе, не кажем сви али већина. Дјевојке не личе на себе уживо кад их видиш, тако да ове младе које тек сазријевају оне желе да се поистовијете и са пјевачицама и глумицама и старлетама. Много је неко одвратно вријеме дошло - казала је Тина.

Она је љето искористила за одмор са супругом, а у Грчкој је чак снимила и један спот.

- Снимила сам спот за моју стару пјесму "Заљубљена" која нажалост није била екранизована. Сад преслушавам нове пјесме и морам пажљиво да бирам шта ћу следеће снимити- истакла је Тина.

Публика и дан-данас воли и слуша њене највeће хитове, попут пјесама "Бунда од нерца", "Бамбус", "Кабрио Порше", "Луда кућа"...

- Одувијек сам била иновативна што се тиче пјесама. Тако сам кренула и са "Бундом од нерца" 2004. године, да будем другачија по пјесмама и дан данас ми то полази за руком. Знам некако да осјетим другачију пјесму и волим да будем другачија од осталих. Мислим да је и вријеме да се нешто промијени, већ пар година се врте једне те исте пјесме, ритам, звук. Вријеме је за промјене - поручила је пјевачица.

Признаје да се двоумила да ли да сними чувени хит "Бунда од нерца".

- Композитор те пјесме, Пера Стокановић дао ми је да преслушам одређене пјесме и ја сам пјесму "Бунда од нерца" чувала једно двије, три године и нисам му ништа јављала док се он није питао шта ћемо са њом. Нисам знала да ли да ризикујем, али сам ипак одлучила да је снимим и испоставило се да је пјесма изазвала прави бум на естради. Изазвала је позитивне, а и негативне коментаре. Та пјесме и све остале се и дан данас пјевају по клубовима, сваки дан добијам снимке на Инстаграму да се пуштају по дискотекама. Значи да је пјесма добра и људи воле да је слушају, неке подсјећају на вријеме кад су били клинци, одрастали су уз те пјесме и некако су меланхолични кад чују то. Имам ја доста пјесама али нажалост нисам од оних који воле да се хвале и истичу себе, али има људи који ме хвале умјесто мене - казала је Тина.

Задовољна природним изгледом

Тина признаје да се прије пар година подвргла операцији уклањања силикона, те је данас много срећнија и задовољнија својим природним изгледом.

- Никад нисам крила да сма имала силиконе и то сам прије три године извадила. Покајала сам се, тад сам била млада, хтјела сам и ја што и све друге. Али савјетујем сад дјевојкама да не стављају ништа од страних тијела у себе јер природно је најљепше. Ја се никад, хвала богу, љепше нисам осјећала него сад, тако да им поручујем "будите своје, и ако имате неки проблем у глави идите код психолога па тек онда се одлучите да ли ћете нешто радити од естетске хирургије - истакла је Тина.

Пјевачица признаје да се прије пар година подвргла операцији уклањања силикона, те је данас много срећнија и задовољнија својим природним изгледом.

-Никад нисам крила да сма имала силиконе и то сма прије три године извадила. Покајала сам сее, тад сам била млада, хтјела сам и ја што и све друге. Али савјетујем сад дјевојке да не стављају ништа од страних тијела у себе јер природно је најљепше. Ја се никад хвала богу љепше нисам осјећала него сад, тако да им поручујем "будите своје, и ако имате неки проблем у глави идите код психолога па тек онда се одлучите да ли ћете нешто радити од естетске хирургије - истакла је Тина.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 18:59